Morgon melankoli November…

ja just November är nåt alldeles extra vad gäller självrannsakan, mörkret liksom frammanar Allt, gärna det som varit dåligt under året, systemet vränger in och ut på sig själv…liksom.
I år har det varit värre än värst men alla öppningar och stängningar, avslutning på en universell 21 årsperiod…Så ni därute…det är inte så konstigt att det känns som det gör, allt dras liksom till sin spets .

På mig själv har hösten gjort att människor som är i utkanten av min tolerans , verkligen har blivit satta åt sidan , kanske för att stanna där eller kanske bara för att vara borta för en period.
M.a.o No Bullshiting
Min vanliga ovilja mot sociala spel eller trams som jag brukar säga har nått oanade proportioner, jo jag skyller lite på tiden just nu och det är ju inte bara jag som påverkas , det gör alla.
Man kan läsa på olika forum, sajter, diskussionsgrupper att har det aldrig varit Häxjakter förr, så är det det nu 😉
Räcker att sätta in näsan i olika grupper på Facebook…så är det igång, särskilt i de ”andliga grupperna” som pratar om medialitet, där snaskas det för fulla muggar! 😉
Små grupperingar jagar andra som de vore pestsmittade, just bara för att de inte följer deras regelverk och sätt att se på saker och ting…

Så hur kommer det sig ?
Varför är människor som kallar sig andliga mycket värre på att döma andra ?
Alla vill ha ”monopol på sanningen” 
Alla vill ha rätten att säga att andra gör fel, utan att förstå att det strider mot själva andligheten…

Så nu har jag öppnat dörren….och tänker utforska detta med mina tankar och observationer, vill du lägga synpunkter på detta är du hjärtligt Välkommen.
Jag vill att alla ska ha rätt att Uppleva på sitt sätt och att vi kan dela detta tillsammans , då växer vi, att slå på allt som inte stämmer med ”vår sanning eller verklighet” gör bara att vi krymper ….

Så…nu mot världen med en kopp kaffe i handen,brytande den mörka dagen med ett inre ljus önskar jag er en riktigt trevlig dag, 

Blessed Be !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s