Så blev det…

ännu en kall Novemberdag, nåväl det är snart överstökat , Jul och sen vår !! 🙂

Idag har vi en ”hemmadag” Lillan är lite dålig så det blev bara att omorganisera, allting har sin tid även om man ville ha lite mer av den varan ibland.
Jag använder den till att planera framåt, det kommer massa roligt framöver som kommer att vara till nytta för många människor , ibland må man göra en geografisk förflyttning för att ändra på förutsättningarna , är det meningen kommer det hjälp från ”ovan”  😉
Och en del änglar går här på jorden, finns där, stöttar och hittar nya vägar när man som mest behöver dem.
Ja jag är välsignad med många Goda vänner, det kanske gör mig till den trygga person jag är även om livet verkligen inte varit mig nådigt emellanåt, ja det är Inget gnäll, 😉 jag är tacksam för varenda prövning, hur skulle jag annars förstå alla de som söker min hjälp och stöd , om jag inte kan förstå och känna det de känner ?
Osökt kommer jag in på alla medium, tarotkonsulenter, rådgivare som finns där för att hjälpa och stötta i svåra tider…varför det kan bli så olika budskap ibland kanske beror på att de som jobbar med det har olika referensramar från deras eget liv, att jobba medialt handlar ju i grund och botten att Kunna ”översätta det som kommer in…
Det är som att få ett budskap på franska men bara ha ett italienskt lexikon…Hur bra kan det bli ? Så vad jag vill säga , döm ingen för du vet inte vilka vägar den har gått…eller inte gått.
Det är ju trots allt du som väljer vem Du pratar med 😉
Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s