Snön faller….

Och vi med den ? Hehehe ja jag kan inte påstå att jag gillar snön…men det är bara att gilla läget.
Nu till något viktigare …
Vi hade ju en stängnig av en 21 årsperiod den 22 / 11 Så just nu är det väldigt viktigt att gå in i nästa nya period med städat bagage. Vad jag gör just nu är ett omfattande healingarbete , inte bara med mig själv utan med hela min omgivning, jag skulle vilja be alla som läser detta att verkligen använda det du kan Ge Healing, Skicka Healing ja gör allt du bara kan och förmår, den 21 / 12 blir nästa passage så mellantiden här är så otroligt viktig…Om Du Vill…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s