Skön Söndag med teosofiska samfundet !

Idag har vi latat oss som man bör på en söndag 🙂 Ska ha uppstartsmöte för vår blivande loge i Trollis, känns fantastiskt bra , teosofin har lagt en sista puzzel bit för mig i mitt andliga sökande !

Jag har fått ord på det som jag inte hade 🙂
detta tillsammans med människor jag tycker väldigt mycket om …

ser framemot många härliga söndagar då vi studerar Hemliga läran och andra esoteriska skrifter
Lite info :

helenablavatsky

Teosofiska samfundet, grundat 1875, är en världsomspännande organisation vars främsta syfte är universellt broderskap baserat på insikten att livet och alla dess mångskiftande former, mänskliga såväl som icke-mänskliga är en odelbar Enhet.
Samfundet pålägger inga trosföreställningar på sina medlemmar, som är förenade genom ett gemensamt sökande efter Sanning och en önskan att lära känna tillvarons mening och ändamål, genom att engagera sig i studier, reflektion, livets renhet och kärleksfullt tjänande.
Teosofi är den visdomen som ligger till grund för alla religioner när de är fria från tillägg och vidskepelse. Teosofi erbjuder en livsåskådning som tolkar livet begripligt och som visar att rättvisa och kärlek vägleder kosmos. Dess undervisning ger stöd till utveckling av människans latenta andliga natur, utan att framkalla beroende eller fruktan.

Helena P Blavatsky

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s