Tror du inte på Blåbär ?? Ointelligenta människa !!

banner_sunrisearadikalHahahaha …jodå det har man faktiskt lust att säga ibland ! 😉
Det slår mig Hur Osmarta människor är ibland, när man är så rädd för att vara dålig att man väljer Giftiga mediciner med en massa biverkningar för att få en QuickFix istället för att välja ett naturligt läkande, som i.o.f.s tar längre tid då, men kanske gör att det läker ut för alltid ??
Jag säger Inte att man ska låta bli mediciner, men under tiden man tar dom kanske man ska reflektera över vad som ställt till problemet ?
Jag får ofta kommentaren – Nänä jag tror inte på ”sånt” !   – Vaddå inte tror på ”sånt” ?
Ursäkta mig …men det kanske är jag som är dum ??
Min tro på att vi blir vad vi äter kanske är fel ?
Min fråga … tror du att man håller en bra hälsa med att äta ”skräpmat varje dag ?
Är man frisk när man Inte får i sig de vitaminer , mineraler, antioxidanter som alla våra celler behöver för att fungera som de ska ?
Tror du att det då hjälper med en Quick Fix för att återställa kroppen ?
Sen fortsätta äta skitmat i förhoppningen att man är och förblir frisk ?
Nä…Dumhet kallar jag sånt!
De sista årtiondena är vi Så Hjärntvättade att det är skrämmande, allt ska gå snabbt …ingen ska vara sjuk, utan i med en massa kemikalier så vi blir produktiva snabbt som attan igen….
Inte konstigt att de barn som växer upp nu har så mycket problem…nästan 50 % har en ”kronisk åkomma !!!
Hur blev det så ? Jo vi är impregnerade med Skit !! Och förväntar oss att det inte ska bli några konsekvenser …hallå eller !?
Jag är stolt…över att jag gjort Allt för att mina ungar skulle växa upp utan en massa Skit…jag har tagit konflikt för att de ska slippa pencillin, antibiotika , vacciner som jag Vet skulle kunna skada dem senare i livet, jag har varit både oansvarig och dum i den traditionella vården som vågat säga Nej ! Jösses vad stryk jag har fått…
Men jag Vet…att jag gett mina kidz så bra start jag bara kunde , och hoppas att de klarar sig genom livet så bra som möjligt, det har varit värt varenda fight !! Frukt .grönsaker i mängder och så mycket kravat och ekologiskt som jag har hittat !

Nu är ett par av dem vuxna , tycker väl att mamma har varit onödigt tjatig om en del saker, och blivit tvärsom…men..jag har gjort mitt och nu är ansvaret deras att förvalta den grund som de har fått …Not in my hands anymore 🙂
Lillan får jag ”tjata på några år till , hon är mer mottaglig…kanske just för att hon är tjej 😉 Härhemma är det hon som ”kommer ihåg ” våra Blåbärsshottar som innehåller så mycket mer än Blåbär( hallon, Aloe Vera, tranbär , Noni, Druva, Granatäpple m,m  I naturlig form ! som tillsammans bildar det bästa man kan få i sig ! ), Omega 3 och extra D-vitamin …Så nåt har väl gått in …Hoppas jag 🙂

Så Tror du inte på Blåbär ??

T.O.M vår katt har fattat, nåde oss om han inte får första slurken !!

Fakta här nedan om du orkar…annars ta en Treo och bli pigg !! Hehehehehe
Om du orkar skriv till mig så kan du oxå må bättre!

Sunrise

10 superfrukter – 10 anledningar

Sunrise är en koncentrerad juice som innehåller 10 superfrukter och bär. I en påse får du i dig din dagsdos av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Enkelt, smidigt och gott!
Du tar den på morgonen och får då en bra och energifylld start på dagen. Sunrise kan hjälpa dig att bli piggare, orka mer och hålla din kropp i trim!

Innehållet:

Juicen är en fantastisk kombination av 10 superfrukter och bärs näringsinnehåll, men även varje frukt/bär för sig är känd för många bra egenskaper.

Vilda Alaska Blåbär Djupt i hjärtat av Alaskas tundra, finns ett bär av vars näringsegenskaper och antioxidantkapacitet har blivit kallad för mirakelbäret. Det vilda Alaska blåbäret har ett mycket högt näringsvärde och innehåller höga halter av antioxidanterna Flavonoider och Antocyaner.

Goji Har kallats för världens mest kraftfulla anti-aging mat.

Granatäpple Kan främja munhälsan.

Druvor Rik källa av Resveratrol. återupplivar huden, minskar synliga rynkor och motverkar torr hy.

Tranbär och framförallt tranbärsjuice är en känd huskur.

Noni Innehåller antioxidanter och mängder av bra egenskaper. Mycket rik på pro-xeronin som finns i nästan all frukt och grönt.

Aloe Vera Denna trendiga planta håller magen i trim och som enda växt innehåller den vitamin B12.

Hallon Är rika på vitamin C. Denna essentiella vitaminen är den mest kända antioxidanten.

Druvkärnor/Druvskinn rik källa av Resveratrol. Stark antioxidant med detoxegenskaper.
Bi-pollen har använts av NASA som en del av sin diet till astronauter, innehåller de flesta kända näringsämnen som vi behöver.

2 kommentarer

  1. Ja den har man ju aldrig hört…”Jag tror inte på sånt…”
    Nähä…vad ska jag göra åt det omvandla dig eller? Oftast har dom personerna redan bestämt sig. Ingen idé. Men ska man respektera att dom inte tror på dom farliga små blåbären…så får ju respekten visas även åt andra hållet. Eller? Tack för att du visade mig dessa nyttiga små påsar som får mig att må bättre. 🙂
    kram Lillhäxan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s