Nä så enkelt är det inte ….En häxas betraktelser ….

I New Age cirkusen finns det många QuickFix ….tror man. 🙂

Måhända att jag ofta sammankopplas med denna rörelse , men jag är ingen bokstavstrogen sådan…Jodå jag lägger Tarotkort ser i kulor och allt möjligt kul…Men…jag har fötterna i backen …Tro Inget annat 🙂
jag tror verkligen på .. det man sår …får man skörda … karmalagarna arbetar ständigt med varje andetag du tar…

Jag räknas nog till kategorin ”besvärliga Häxor ” hehehehe

För er som Vill veta då…så Kan man inte tro att allt löser sig bara för att korten eller ett medium säger det…Man måste ju enna göra nåt för att det ska bli så.
Jag ser till min förskräckelse hundratals…Tusentals människor som sätter sin tro till att om någon säger att saker och ting ska bli si eller så …sätter de sig på arslet och Tror verkligen att det ska hända !…. Då kan jag avslöja en hemlis här och nu…Det gör det Inte ! 🙂

Vi har alla ett personligt ansvar för vårt framåtskridande och utveckling …oavsett vad nån säger.

För några år sedan bestämde jag mig för att aldrig mer jobba som spåtant på en QuickFix linje ( telefonlinje)
Och detta inte för att jag inte tycker det är kul, och inte för att jag inte kan Hjälpa människor …utan för att det kommer alldeles för många dumma frågor, jag tänkte ibland att ringer det någon nu och frågar om Han kommer att ringa till helgen…slänger jag på luren !! hallåå vad är det med den svenska kvinnan ??? Har hon Ingen telefon ??
eller Kan hon inte ringa själv ?? Ja jösse…när 90% av alla samtal handlade om detta …nä då ger man enna upp …

Så numera är det bara personliga möten…samtal…runt livet och Hur man kan göra förändringar som gäller , ingen idè att komma till mig och tro att jag ska tala om att Han kommer där runt hörnet …hxan-surtant_207531292

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s