Ursäkternas Tid….Eller är det lättja ?

ja vad ska man kalla det ? Vi människor har ett så pressat tidsschema att vi inte hinner bry oss om varken oss själva eller varandra …man ska vara här man ska vara där , överallt på en och samma gång, en del klarar det och andra Inte…
Men det är bara att gilla läget, jag är ju dessutom ensamstående med hemmvarande barn på heltid, ändå förväntas jag ha samma tid, samma ork , samma ekonomi som alla andra som är två och delar på allt ….Jag ska ha 200 % tid ,med andra ord….Sen ska jag dessutom ha tid med de som är par, för att de har det jobbigt…och gärna backa upp även där …
Ja ..man funderar ju ibland …..Vill ju inte gärna framstå som gnällkärring, och oftas tkniper jag och gillar läget, men nu är ett av mina nyårslöften , att Näjje jag kniper inte mera  ! Kommer att gläfsa oxå för den delen, jag brukar vara lyhörd för människors behov , och sinnestämningar men nu är det bara tvåvägs som gäller annars kan det kvitta !!
Bra löfte eller ? 😉

Varför är det så här då ?

Tror vi har ett alldeles för högt informationsflöde….Ett alldeles för högt tempo …
Jag kan bara gå till mig själv…det bara svämmar över ibland…
Så att förvänta sig att folk svarar …nä det kan man glömma , undrar om alla tömmer brevlådan varje dag numera , för att inte tala om att kolla mailen …
Nåväl värre kommer det att bli, skulle finnas EN kommunikationsväg , så vi stackars virriga människor kan hålla koll på Var informationen kommer 😉
mejl-430x322

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s