I`m on fire !! Vet du vad hängivenhet är ??

7 Januari, imorgon börjar skolan , så…allt återgår till det ”normala” 🙂
Underbart att ha lillan hemma när det är lov, men..nu ska det bli skönt att iallafall få lite egentid 🙂
Jag har just nu planeringstid , då våren kommer att vara så fulltecknad att jag inte riktigt vet Hur jag ska få ihop allt, men det löser sig ! 🙂 Vill man så Kan man 😉
Det gäller ju det mesta , har noterat en allmän attitydsförändring, där det faktiskt inte är så längre…Många vill inget alls, jo de gnäller över sina situationer, ekonomi, och allt annat och vill ha det och det och det…men göra nåt åt det…nähä då blir det ju jobbigt, helst ska allt komma utan att man behöver anstränga sig …jajaja nog om det, kan bara inte låta bli, men vill gärna slippa höra alla ursäkter gnäll och annat , jag har Inte tid med sånt Något mer 😉 För jag ska se till att nå mina mål och drömmar !!

I´m on fire !! Ja faktiskt, fortfarande efter 3 år brinner jag över det jag sysslar med , vet Du hur det känns ? har du brunnit för något ? Hängivenhet vet du vad det är ? Jag vet !! 🙂 (Förklaring : engagemang, invigning, dedikation, tillägnan)

Vad jag oxå Vet ..är att i just hängivenheten till något är jag Väldigt osårbar, den kraften ta bort sådant, jag, kan ignorera , jag kan släppa människor som egentligen inte vill mig nåt bra, eller far med osanningar och annat trams …de får vara där de hör hemma 😉

Finns inget som är större än just det, människor som är Hängivna oavsett vad det är, de behöver inte vara hängivna det jag är …men den där glöden och elden oavsett till vad , I just love it !!  🙂
Det är den största gåvan vi har i livet och fyller det med en Mening!!

”Kärlek och hängivenhet är ett bra filter mot både skam, egoism och högmod”.Citat från Maria Prytz

Du som känner dig deppig, isolerad, otillräcklig, m,m har tappat hängivenheten i livet….

Ett meningsfullt liv…önskar jag Er
spiritatwar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s