Positiv jämt ? Nädå inte alls …Det är ATTITYD !

positiv
J
a väldigt enkelt va ?? Nä det är det faktiskt Inte… Men med varje steg man Kan ta i att vända till nåt positivt hellre än att Gå in i det negativa …har man vunnit !

Det slår mig, eftersom jag jobbar med så Många människor , hur få det är som kan förhålla sig till det negativa med just…en Positiv Attityd !

Jag väljer -nästan- alltid att ta pincetten och plocka ut det positiva , ur alla problem, negativa människor, situationer ..ja Allt egentligen, då stör det inte mig och mitt varande på samma sätt. Det är ju enna jag som bestämmer det själv !
Och det spelar Ingen roll hur negativt det är…det finns alltid en liten gnutta positivt nånstans , pincett e bra !! hehehe

Andra ska ju inte få mig att känna så om jag inte Vill …Eller ?

Sen är jag ingen mes eller konflikträdd på något sätt , men jag väljer själv när, om och hur 🙂
Och absolut Inte om det inte är värt det eller behövs 😉
Däremot drar jag mig undan när det blir För Mycket Neggande…och det kanske för alltid …

Så de som retar sig på att jag oftast är tjo och tjim, tro inte att jag inte har mina bördor, ja faktiskt kanske lite mer till och med än de flesta , men jag Väljer att förhålla mig positiv iallafall, sparar mycket energi på att inte sitta och bräka ut det för kreti och pleti 🙂

tulpanerVar rädd om dig och dina energier !! // Kristina W

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s