I Lugnet efter Stormen ….


Ja jag kan inte säga annat än att jag har haft ett spännande liv 🙂

Sen jag var liten och tyckte det var mysigt att Kratta på Kyrkogården för det var så många ”roliga människor där ” ( var ju alla som var på ” andra sidan ”)och tills nu har det Hänt så mycket , jag har lärt mig så oerhört mycket – Om bokstavligen allt mellan himmel och jord …
Men …jag är ju så nyfiken på allt som är lite ouppnåeligt , ja iallafall tills man Vet hur det funkar 😉
Resan har varit vansinnigt rolig ….men efter jag fyllde 50 kändes det som nu är det ”fullt”

Jag trivs bäst med de saker som jag gör utan ansträngning ( skönt)
Healing Tarot och Läran om livets Cirkel är det som stannar kvar alltid , allt annat är där i bakgrunden och kickar in när det behövs … 😉

När man inte fyller på med nytt skärps ju det man fokuserar på , vilket skapar sinnesfrid på något sätt – jag behöver inte få bekräftelser eller sträva efter att bli sedd längre …
den där strävan tar bort ”förfiningen ” tror iallafall jag …
Jag har för längesedan fått det – så det räcker …

Jag har passerat det för länge sedan …fattar jag först nu haha

Undrade ett tag om jag tappat ” drivet ” men jag har nog helt enkelt blivit ”full” av allt
( nej jag blir inte full av alkohol) jag blir full på allt jag lärt mig och alla möten med människor , Åren med Aurafoto alla mässor land och rike runt var nog den bästa skolan jag kunde ha fått …mitt i verkliga livet .
Är så otroligt tacksam över alla människor jag suttit med och pratat …varje själ lämnar en liten kunskap som alla tillsammans bildar ett Gigantiskt pussel i alla färger former känslor och givetvis oxå tankar . Vilken Livsgåva !

Ja nu är det strax Midsommar och Jag önskar er alla en Fin sådan om inte skrivarlusten kommer sig innan – Puss på Näsorna ❤

©Wargmåne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s