Tacksam. . . att jag Kan . . .Vara MedMänniska…

img_4348

…Känna genuint för mina medmänniskor …det kommer som Nr 1 för mig  . . .
Idag är det alltför många som drivs av annat … Jagar Tid…Jagar Pengar…Och Har Inte Tid att Stanna Till Och Se Sina medmänniskor . . .
Sann Andlighet – Är just det  . . .Att Se Vi Inte Jag  . . .
Andlig Utveckling tenderar att Spåra Ur när den vrids till Ego . . .

Jodå Jag Är trött och kraftlös emellanåt ,Det Är helt Oki för när jag lägger mig på kvällen Vet jag att jag har gjort vad jag kan  . . men skulle Jag inte Göra det jag Gör …skulle Kraften helt försvinna , Ibland Måste man prioritera Annat , men Grundkänslan behöver  finnas där – Annars skulle Jag inte vara Människa . . .Inte Healer …Inte Medium…Inte TarotKärring Heller  ;)…Du kan vara Hur Kunnig och Teoretisk som Bara Är Möjligt …Men …det Blir Ändå Platt Fall Om Du Inte Är intresserad av Din Medmänniska Att Du Inte Förstår Vad Han/hon  behöver  . . .

Varje Dag använder Jag Min Tid att se vad jag Kan göra för någon . .
Ibland 5 minuter ,ibland timmar bara För Att Jag Bryr Mig  . .
Trots att  Jag Har Allt annat omkring Mig  . . . Jobbar, har en tonåring , min mamma övriga barn och barnbarn mina katter och Trutarna inte att förglömma 😉

Det Jag skriver Om i Min lilla följetång Psykopaten – Har Gjort Att Jag tänker- så
det Är inte för att Få Medkänsla , det skulle Jag fått för längesedan isf, jag fick inte det …därför Lägger jag min tid varje dag för att Människor Nära och Människor på Distans Känner samma som jag gjorde då … Och det…ska Ingen behöva Göra…

 

…man kan visa prov på Hur Mycket Kunskap som helst – Men använder man den inte I Medkänsla är det Ju bara tomt …Jag Säger alltid till mina elever att det räcker Inte med en Kurs För att Vara – Gör man inte så Är man Inte …Och Det Kan jag Inte göra något Åt  .  .
Det Vi håller på med är att Hjälpa-Stötta- Förstå- Ha Medkänsla – Det Är inte Bilreparationer Vi håller på med – Det Är Människor – Inte Tekniskt på Något Sätt …

Tänk Om En patient  kommer till En läkare Som studerat i 10 År , han Är perfekt i Sin Teoretiska Roll…Men …Han hittar Inte Felet för att han Förstår Inte vad Människan Uttrycker , Så Istället för att Kolla upp Det Så skriver han ut psykofarmaka , För patienten Har säkert ett psykiskt Problem , För han Förstår Inte Patienten och Hinner kanske inte ens lyssna på de avsatta 10 minuterna …

För Mig känns denna ”Nya Tid” som att Vi totalt Tappar Kontakten av Mänskliga Kvaliteer  …Allt Är Tekniskt …Det Enda De flesta Har Är Kontakten på Sociala Medier …

Där delar Vi Både Gott och Ont – Som själva Livet – Kanske till Och Med Som själva Livet för det Finns Inget Annat  .  .
Ett ”Gilla” Eller ”Hjärta” åt någon som har det Jobbigt – Kan förändra Dagen För En person…Glöm Inte det …Lätt att göra om man själv bara söker Gilla Markeringar kanske  . . . .
Vi Är så Snabba Med att Döma – Och Inte SE – Att Inte engagera sig , för herrejesses Vad Kan det leda Till ?? Jag har inte Tid ?!

Tänk om Alla Kunde Ta 5 Minuter om dagen och Lyssna Till Nån som har det Svårt ?

Jag garanterar att alla Vårdköer skulle Minska …Både I Fysiska och Psykiska…

För det enda de flesta behöver och önskar sig mest av allt …Är att Bli Sedda  .  .

Le Äkta mot nån som ser ledsen ut. . .
Lägg en hand på deras Axel. . .
Fråga Hur det Är ?

Jag Borde Ersättas av Vi  . . . Svårt att Ro Någon Båt med En Åra !

Pözz & Kram på Er ❤

© Kristina B Wargmåne

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s