Nu Reder Vi Ut begreppen- Vad Är en Häxa ? Många undrar ;)


Ja allt från Hans och Greta till Bitch , Området är stort hahahaha
Häxan Surtant kan väl få symolisera Bitchen – Men Häxan i Hans och Greta liknar väl mest en galen barnamördare … Så inget av dem är riktigt Rätt 🙂

Ur Wiki:
”En häxa är en person som tros ha övernaturliga, magiska krafter. En manlig motsvarighet kallas vanligen för trollkarl i böcker och sagor, men de nu levande individer som kallar sig för häxor använder samma ord även för män. Magi existerar i varierande grad i olika trossystem runt om i världen, och olika kulturer har olika definitioner av vad en häxa är. I det gamla Europa var en häxa en person (oavsett kön) som enligt dåtida teologi hade försvurit sig till Satan, och i utbyte fick lära sig magi av honom. I det gamla Europa förekom under tidig modern tid häxjakt, där människor ställdes inför rätta anklagade för att vara häxor och avrättades i häxprocesser.”

Det Vet vi ju att detta var endast rädslor – detta var oftast kloka kvinnor som upplevdes som ett hot från de sk religiösa makthavarna- Patriarkatet (motsvarigheten Matriarkatet  var ett hot) eller rent av ett sätt att göra sig av med obekväma kvinnor eller män.

En Rättrogen Häxa gör Inget Ont – jobbar endast med energi för att göra Gott .

Att kalla sig Häxa förpliktigar att Ha full koll på energierna – Inte Hur mycket grejjer du har 😉 Vem som helst kan ha huset fullt med diverse attiraljer – Kristaller – Tarotlekar – Böcker och lullull , men det gör en person inte automatiskt till Häxa – Vilket Många tycks Tro 😉
Först och främst må man ha koll på sig själv och alla sina kroppar , jag menar inte att vara perfekt utan att vara medveten Om Hur man fungerar Själsligt , Mentalt och Fysiskt
I första Hand  – För att Kunna Tolka Vad som sker och händer – En Häxa Använder sig själv I första hand för Att ”göra jobbet” inte en massa grejjer, de används endast För att Förlänga något , om man anser att här behöver något sända konstant ett tag , men först måste energierna sättas igång av Häxan själv 😉

Häxa Är en Hängivenhet till att Hjälpa andra – Hängiven är ett ord som nästan glömts bort i vår snabba värld – betydelsen för er som är osäkra :entusiastisk, engagerad; varmt tillgiven, trogen, kärleksfull, självuppoffrande dedikerad
Motsatsen till detta är : Likgiltig – Fientlig

Oavsett vad en Häxa har för inriktning – är grunden Viktigast
Energi- Elementen och Hängivenhet
Som Ett Kall  . . .

Känner man inte att man är det kanske man ska kolla på vad man kallar sig 😉

I eftermiddag ska Wargis  logga in på Tarotguiderna – Energierna är redan i rullning 😉
Puss o Kram på er ❤

Vill Du lära dig mera ? Kolla Här :
https://spiritatwar.blog/2018/07/16/kurser-livets-cirkel-distans-utbildningar-ta-fram-haxan-i-dig/

©Wargmåne

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s