Hoppla -Vad Värdesätter man i Livet ?

Ja det är en helt fantastisk sommar nu  – Det jag uppskattar mest är de ljuvliga kvällarna som är som balsam för själen – dagarna går åt till skrivande och jobb – men kvällarna andas jag in verkligen , bada och filosofera i solnedgången fyller min Själ ….
En Gudagåva att få bo som jag gör , att slippa jaga stunder ute vid havet , utan bara behöva gå en minut närhelst man behöver – Det Är Rikedom


Jag känner med åren som går att Det är det viktigaste av allt – Att man har Friden att andas även om livet kostar på ibland , tappar man det är man farligt ute . . .
För mig är detta och familjen det som fyller mig – När jag har balans i det – Är ingenting ett problem – Det är inte Vad man kan göra eller ekonomin som avgör om man Är Lycklig – det kan vara en liten barnafot som sprungit i Gräset och blivit så där härligt smutsig
ja en Äkta sommarfot 😉 eller smultron på ett strå eller bara ett sommarfönster där den varma vinden sveper in – Det är Rikedom – inte jakten på allt annat . . .


När man Är lycklig av de små sakerna – känns det som att annat öppnas , man har inte energin ute efter begär – den är I systemet , då funkar de Andliga bitarna Mycket bättre
Jag känner att jag blir skarpare som både Medium och Vägledare . . .
alltså en dubbeleffekt …
Nu är det bara kroppen som måste tas bättre om hand , försöker hitta vägar som fungerar på sikt – inga tillfälliga lösningar utan något mer permanent …
Från vården har Jag INGEN vare sig hjälp eller förståelse , så nu får jag för min egen skull Dissa det totalt – Men Det känns faktiskt just nu som nåt Bra – De kör bara Mig i Bott med en massa dumheter så jag mår egentligen bara sämre genom att Tro att de ska kunna hjälpa mig – Så Nu blir det andra Bullar av 😉

Jag önskar er alla en Underbar helg – Glöm inte att Njuta av Livet och allt det vackra därute ❤

2 kommentarer

  1. Håller med dig när jag var i Lysekil i tisdags på Pinneviksbadet NJÖT varm klipphäll och BADADE
    ville nästan smälta in i stenen
    SÅ LÄNGE sedan jag var vid havet
    mår som bäst av salta vindar 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s