TACKSAM <3

Alla Människor som Ger Så Mycket Positiv Energi – Tror Inte att flera inser Hur Mycket ❤
Jag Bestämde mig För att Bli Bestämd 😉 Jag Jobbar Intensivt med mig själv Nu … Mycket att reda upp , och konstigt Nog
Känner jag att det tar inte …det ger energi
Får bara Prioritera Rätt – För det Är en balansgång – Inga mera Dippar Nu
Jag kan säkert upplevas som att jag glömmer bort en del , men så Är det Inte
Jag har ett energikapital för varje dag …ofta tar det slut Innan jag Färdigställt det jag skulle , för att oförutsedda saker händer och då tar det Stopp
Så Ha Tålamod med Mig  . . . .

Det mest Glädjande är att Jobbet Flyter -Bättre än någonsin – Känns Som Jag har levlat upp igen ( Tonårsuttryck 😉 För första gången på väldigt lång tid och det är ju en förutsättning För att Kunna rätta upp Livet – Mycket tack vare min chef  Vivi och hennes tålamod med Mig 😉 ❤

Jag Känner Mig Stark , men har oxå lärt mig vad Skört livet är – Att aldrig ta saker för givet – även om Jag har koll på mig så kanske inte min omgivning har det alla gånger , det krävs ganska mycket att Stå stadigt – När Allt annat runtom Vinglar
Men Det rättar upp Sig 😉

Ja Ville Med Denna Blogg egentligen Säga Tack – Tack För Alla positiva Inputs
Det Betyder Så oerhört Mycket ❤

shallow focus photo of pink ceramic roses

6 kommentarer

 1. Tack Kristina för du öppenhjärtigt delar med dig av hur det är att vara människa! Älskar människor som vågar ( varför ska det vara så skämmigt för en del..?) bekänna och visa ALLA färger i livets, starka ofrånkomliga palett! Har varit, och är ibland fortfarande där du varit, och då är livet som en blockerad ofrånkomlig väg för mig, och jag vill bara ligga i sängen. MEN allt skapande arbete, som skrivandet, min familj, djur och natur räddar mig! Jag tror verkligen på, och tycker mig känna kraften i dig Kristina, och att världen utanför behöver din andliga styrka! Och jag skickar mina varma ”systerliga” välgångsönskningar och allt det bästa till dig! KRAMAR!

  Gilla

  1. Ann ♥️ Tack !! – Jag Vet att Alla Är där ibland – många mycket värre än Mig och Dig kanske – men vi har Förmågan att Prata om det
   Vilket jag önskade att Alla kunde
   – Det är varken skämmigt eller ”fel” – känslan av att Eremita sig kommer nog hos alla – viktiga är att ta sig Ur det …
   Då är det Skönt att Ventilera 😉
   De där som ständigt måste vara Positiva tar så mycket värre stryk – Till Slut -för ventilerna sitter fast ….
   Kram på Dig Ann ♥️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s