VirrPanna Wargmåne Om Effekten av HSP…. ;)


Ja Nu har De åkt hem …De flesta … Lilla Lysekil som är en Sömnig Lite Stad 9 av årets 12 Månader , blir smått hysterisk över sommaren – särskilt en sån här sommar , när alla flyr inlandet – För mig som Är HSP*  Blir det Väldigt mycket främmande energier att hantera på en gång – Vilket sliter lite , men nu så känns det iallafall på vardagar att det är lugnare i luften. Tackolov- Är de där andra 9 månaderna Så Total motsats att det ändå blir nån sorts balans av det . . . .i Slutändan

Jag har blivit uppmärksam på Vad Jag ska undvika mer och mer och för att bli just uppmärksam…behöver man utsättas 😉 För belastningar …

Baksidan Är att jag tappar tider , glömmer vad jag ska/skulle göra – alltför mycket …
Och känslan att man inte Gör som överenskommet är Jobbig – Men Det Faller Bara Bort :O Och ibland går det Tid Innan det kommer tillbaka . . .

Nåväl , nog om det …

Idag När Jag vaknade och kom ut från sovrummet Ser jag genast att det Ligger en kudde Mitt på golvet i Vardagsrummet ….Den ligger på en stol annars 2 meter från där den låg nu – jag väckte Linn och frågade om hon lagt en kudde på golvet ?
nähä det hade hon Inte …
Så Någon/Något vill säga mig något hmmmm….
Den ligger mitt i ”Min Bana” från mitt rum till min kommunikation med omvärlden –
Får nog Fifilura på det ….eller det Kan tänkas höra samman med det jag skrev ovanför …jag ”somnar ” helt enkelt och missar min kommunikation…för det gör jag …
Jobba på Linjen funkar men allt annat Gör Inte det – så Bra just nu …

Men …får bara Lugnet lägga sig helt över stan och Bli som när den är som bäst …Så Kan jag ta tag i det ….

Vad Många Råder är att man ska vara mer egoistisk och Välja …
Jodå Det Är Mycket Lätt Om man inte har Familj, Barn Föräldrar Omkring som faktiskt behöver en ….Jag KAN inte VAra Egoist i den utsträckningen Jag Skulle Behöva – Och det Är Tamigtusan Inte Ett Val !!! PUNKT – Det Är Att Vara Människa !
Däremot Kan man välja bort/sortera ut det Man inte Behöver …..
Nyheter – Delar av Social media som Inte Är så positiv kanske …

Så – Nu önskar jag er en Skön Torsdag eftermiddag och Kväll ❤

*High Sensitive Person
Är Du oxå det ?? kolla här :

https://sensitiv-hsp.se/hogkanslighet/hsp-test/

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s