Häxan Wargis på Occult Skräckfilm ?? Tja nästan som att Jobba ju ;) De andra ”Mugglarna” hoppade högt ;)

img_4791

Ja – det var Väldigt många år sen jag såg en Riktig skräckis och Nu var det dags 😉
Igår kväll gick jag och Linn på en Film som heter Hereditary – Och jodå den var Bra – men för mig ingen nagelbitare , den var – enligt mig alldeles för förutsägbar – när resten av publiken hoppar , reagerar jag inte alls – Det var nog bra för mig att se tror jag , särskilt denna typen av film för att inse att mycket av det jag hanterar skrämmer ”vanliga” människor 😉 Det är ju inte så att andar och väsen ”annonserar ” sin ankomst – utan bara – dyker upp , Jag har blivit ”Avtrubbad ” – helt klart hahahahaha

För mig Är Riktig Skräckis – Nyheterna på TV :O

Efter ett helt liv av att Se dem , är de ju faktiskt lika mycket Verklighet som allt annat –
Det enda numera är att jag stundtals har svårt att skilja på vilken värld jag ser – får liksom skaka mig själv ibland för att ”gå ur”

Det var längesedan jag slutade att Jobba med andevärldeni formen av kontakt med med andar är Nej  ….Jag vill ju att Människor ska gå framåt – Inte sitta kvar i det förflutna , jag ser inte vitsen med att höra vad FASTER GRETA HAR ATT SÄGA  som varit borta i 20 År 😉 Får tillägga att om det är en sorgebearbetning – Är det OK , men sen räcker det ….
Att Göra Husrensningar , Markrensningar att leda av Andelinjer och få Människor att ha det lugnt hemma – är nåt jag fortfarande jobbar med – Alla ska känna Trygghet i sitt eget Hem …

Nej Jobba i nuet – med sig själv är det enda som för oss framåt uppåt och vidare …
Förflutna för att förstå och sammanfatta vad som ÄR Nu – men bara det …

Det enda jag Gör med Andevärlden är möjligtvis att upptäcka vem de är och  få dem över och sluta ”störa oss” om de inte gör nån nytta utan skräms …

Här på gatorna i Gamlestan , är det verkligen som 2 världar , har nästan börjat undvika Gamla Strandgatan , för att de där på andra sidan tycker att det är hur roligt som helst när jag kommer – Nån Ser dem 😉 och de ska ju såklart vara här – de är varken elaka eller vill skrämma mugglare 😉

Mugglare …. Det var en kund som frågade om sitt vanliga ”Mugglar jobb ”
Jag fnissade en hel dag åt detta – och Insåg att det var Väldigt många år sedan Jag hade det – Vet ni inte vad det är – har ni inte tittat på Harry Potter 😉

Ha Nu en Fantastisk Lördag Fina Människor ❤

img_4779

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s