God Måndag Morgon <3 Ser Ut att Bli en Skön Dag- I Gamlestan . . .

 


Ojsan Vad Skönt jag har sovit inatt – Behövde verkligen sova ut då det var Kalas i Huset bredvid i Lördags , De Hade Karaoke – och sjöng ( Inte så framgångsrikt eller rent ut sagt bedrövligt – katterna sprang och gömde sig i Skrålandet ) till klockan var 06 på morgonen :O Så den timmen jag sov då , tog jag ikapp inatt …hoppas jag ,
Man har med åren blivit känslig för det där med sömnen – blir helt ur spel om jag inte får sova , kände att jag blev Arg för att de inte visade hänsyn – men valde att Inte få ett utbrott hahahaha , ska ta det när föräldrarna till de 30-åriga barnen kommer hem igen …att nån mer karaoke tills 6 på mornarna är Inte Ok !
Det är rikemansbarn med kavajer och röda byxor så jag tror väl att de hade blivit förorättade om jag sagt till …. Märkligt att just dessa ”Pappa betalar” alltid tar sig rätten att bete sig …. Precis som de Vill – Ingen Hänsyn ….JAja bara det Är Fiiiiint så 😉

Det doftar från trädgårdarnas alla blommor de fick ny fart efter de härliga regn som svept förbi senaste dagarna . Idolf (Truten) Satt på taket och bad om frukost så det blev en macka till honom innan jag satte på kaffepannan – Tassade sedan ut med bara fötter och satt och Fifilurade en stund med kaffekoppen på Verandan – Härligt ❤

Healingen igårkväll var fantastisk ❤ Det Är nåt visst med Nymånen – känns som att ” motorn” startar om … och den får ny kraft 😉

Idag Är det massa jag Behöver ta itu med …Får se Hur långt på listan jag kommer innan jag kroknar 🙂
Ska jobba på linjen 15-17 och sedan blir det Chill ute vid vattnet om vädret håller i sig ❤
Jag Önskar er en skön Måndag och en fin start på denna nya vecka ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s