Av Jord Är Du kommen ;) osv….

Nu ska jag berätta Något För Er …Igår fick jag Härdsmälta för att Jag var Riktigt Arg 😉
För Mig Är Det Skönt att Stundtals Gå in i Ett Element och Husera där ett tag – och Igår var Det Eld elementet som Brann av hahaha – Vad som Händer då ?
Jo Jag Bränner Allt som frustrerar mig , Allt jag Är Irriterad över ( Och kom Nu Inte och säg att en del inte Är där ibland …för då ljuger dom …Till och med dem som proklamerar ständigt – Var Inte Arg – Är det 😉 Fast Strävan är säkerligen att Förhålla sig i Kärlek 😉 )
Man får liksom Ur Allt därinne som gnager – Jag är Inte Rädd för det …
Jag Välkomnar varje sån känsla att Brinna Ur Mitt System… Jag Tillåter den det …
Här Sopas Inget Under Mattan … Och Då Röjer jag – Allt ….

Sen Blir jag trött hahahaha och Då på med Medicinerna Elementen Vatten och Jord – Luft behöver jag Inte för då Brinner det ju ett tag till 😉 Alltså Då slutar jag att Tänka på det om jag Väljer bort Luft  . . .

Sen Behöver jag Till Vattnet …och rabblar ramsan Av Jord är du kommen hahahaha och till Jord ska du åter vara … Jodå den där är kraftfull fast för mig -inte som den var tänkt ur religiöst perspektiv 😉
Jag lägger alltså Jordelementet över för att släcka den Kraftigt brinnande Elden och Därtill  Vattnet …Vips Tillbaka Till Mitten av Världen som Är jag I Kärlek och i Balans med mina element 😉

Luft – Tankar
Eld – Action
Vatten – Känslor
Jord – Manifestation av de andra – Bestämd avsikt

Livets cirkel

Livet Är inte konstigare än så – Vi Behöver Vara I Alla element Då och då …Det Har en rensande och renande effekt … Så snälla Var Inte rädd för att vara Arg – Ledsen- Och jublande Glad det är just det som gör Att Vi LEVER !

Jag Vill Inte vara någon som ständigt ska förneka Alla Känslor – Jag Vill Få Utlopp – För Då Kan jag förhålla mig till Allt som jag råkar ut för …

Att gå runt i en lallande Rosaskimrande LåtsasVärld- Gör Ingen Rustad för Svåra Tider ….

Puss på Näsorna ❤

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s