Nu Önskar Jag er en Koselig Fredag – Här blir det The Meg ikväll – :O Mycket får man ställa upp på Som Tonårsmamma ;) <3

img_4833

Ja Nu mörknar det på kvällarna , så mysigt att tända alla ljus och kura när det Viner utanför – För nu blåser det nästan konstant , känns det som .

Ikväll Blir det FredagsBio ! The Meg – Hajen i modern tappning 😉
Det ska bli spännande !! 😀 Vi såg på Hajen för ett tag sedan på TV och min tonårstjej …var Inte imponerad hahahaha – jag var väl sådär 13-14  när den kom på Bio tror jag
och vi Tuggumituggande tjejer med Stora bulliga täckjackor och vita platåträskor – lyckades komma in trots 15 årsgräns hahaha
SUPERLÄSKIGT var det !! Men Nu tyckte jag ju inte det och Inte hon heller 😉

Så vi får se Om vi tycker The Meg är det 😉 Rescensioner kommmer senare !

Jag har laddat alla Lyktor med värmeljus nu – För mysiga , mörkare kvällar – njuter verkligen av det – så förutom Våren så är denna tiden underbar när det vänder mot höst ❤

I helgen ska jag färdigställa ett projekt som tagit lite tid – En Ny Livets Cirkeltavla – jag fifilurat över länge …vi får se hur det går 😉


Ha nu en Riktigt Finer Fredag Alla ❤

5 kommentarer

 1. Så mysigt du har det Kristina och så roligt att höra dig berätta! Jag lever faktiskt också nära två av min barn som just nu lever ensamma, men ändå har fina innehållsrika liv. Vi träffas varje dag och fikar och eller lagar mat och äter ihop. Så skrattar vi vansinnigt mycket och har långa roliga intressanta samtal ,och de är också medialt öppna och intresserade av den metafysiska världen. Jag har aldrig riktigt känt mig hemma i den här världen och vissa dagar är det jobbigt att träffa folk. Fast jag är glad för människor så tycker jag ibland om att, så att säga betrakta dom på avstånd och fundera över ”alltihop”… Jag uppskattar din rättframhet och blick för saker och ting! Kram till dig och ha en mysig helg!

  Gilla

  1. Ja Barnen Är glädjeämnet Nr 1 i Livet ❤
   Jag har Min Äldste som med familj bara ett stenkast bort så Man kan Goosa Bäbis med jämna mellanrum – Dem Yngre sonen bor 5-6 mil bort med sin familj -men det är ju inget avstånd det heller De Är 31 och 34
   Så Lillan Är ju Sladdis De Lux 😉 ❤
   Ha en Fin helg du oxå Ann ❤

   Gilla

 2. Nyfiken på ”Livets tavla” ja man får vara beredd på mycket som tonårsförälder min lilla skulle prompt se Good Charlotte i Malmö
  hon visste hur var eller nåt ingen som skulle med då fick morsan åka släppte henne inte själv.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s