Jihaaaaa Ny vecka nya möjligheter ;) Konsten att ” starta om ”


God Morgon på er alla Fantastiska människor !! ❤
Många knorrar över Måndagar …men byt mindset här och ni kommer att älska dem 😉

Jag ser Varje Måndag som en Nystart – Förra veckan läggs i arkivet och man börjar om med Nya förutsättningar – En Blank sida som Jag väljer att fylla med det som Är Bra för mig – i så stor utsträckning som bara är möjligt  . . . Jag Gör Mitt bästa …

När jag börjar göra det …blir varje vecka bara bättre och bättre …det Kan handla om att ta sig ur svackor , stillastående eller egentligen vad som helst …bara man tar beslutet att denna vecka ska jag göra det jag kan för att förbättra min tillvaro ….

Så . . .  Hjälps Vi åt med det..Blir det starka ringar på vattnet Till slut …
denna tidsera av Ego – är inte så bra för oss – det är dags att börja samverka mera – lyfta varandra istället för att snegla på andras framgång , känna avund och sånt trams …borde vi istället omfamna allas framgång för då tar vi till oss energin istället för att stöta bort den ❤

Kram på er nu och starta veckan med ett Tjooohoooo 😉  ❤

img_1415

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s