Fiins Inget Som Glädjer Mig Mer Än andras framgång – Och Inget som Jag Avskyr mer än Avund . . . .

Jag har Alltid varit Glad och Lycklig när det går Bra för andra – Avund Saknas i Mitt System ….Totalt , den Är ett Gift som förstör Relationer , Vänskap, ja allt möjligt …
Jag Luktar den på Lång Väg ….Och jag Undviker de som ständigt är där …Till och med på social media , Den Syns där bakom Glättiga fasader …den smyger sig in överallt och orsakar rent ut sagt en massa Skit ….

Den mynnar ut i Mobbing Utfrysning och Inte så Trevliga beteenden i Ljus Och Kärlek – Usch !!

Jag Säger Alltid – Jämför Inte !
Alla Kan , Har , Gör det dom Har förmåga Till … Är Det så Svårt ?

Det som inte Alltid Är Så Gott med de som ”lyckas” är ”bevakningen” av Sin position …
Att Inte Vilja att Andra ska komma upp i Samma ” Nivå ….Då Faller Man platt i Mina ögon Då blir det liksom Omvänd Avund på nåt sätt som Inte Är Mycket bättre än den förra  . .

Jag Har Alltid Tänkt Vi … Startat Helhetsföreningar …Haft Magiska Aftnar …
Bjudit In Andra Terapeuter, Medium Healers  Frikostigt Att Vara En del av Allt ….
Varför Gör Jag Inte Det längre då ?
Jo – Avund kom in Och Förgiftade 😉

Nåja – Jag Ser det – Jag Förstår det …Men Tycker bara Det Är Tragiskt …Små Människor …
Små Handlingar …

Så All Min Energi Går Inte Åt Längre Till Sånt 😉

Den Går Uteslutande Till Människor Som Söker Min Kunskap och Mig och Min Energi 😉

En Ny Resa Har Startat …

Och Till Er : Sätt er ovan sånt här – Livet blir både Lyckligare och mer innehållsrikt – på alla plan när man undviker att ” hamna ” i dessa energier – Följ er bana, låt er inte påvekas – Gör er ”grej” var i Flow och Låt Avundsjukan vara där den hör hemma …
Långt nere i Jorden och Låt er Kreativitet Flöda I Elden och Känslorna strömma i vattnet 😉 Puss på Er ❤

Och Jag Är Er Innerligt Tacksam för Att Ni delar Min resa på olika Sätt ❤ ❤ ❤

img_4644

2 kommentarer

 1. Hej och innerligt tack för att du delar med dig av dina egna erfarenheter. De är de bästa att lära sig av, när man inte riktigt vet hur man ska bete sig eller om man ska bete sig öht, Jag menar: tala är silver men ibland är det guld att tiga, har jag märkt. Jag instämmer med dig till fullo, att många tragiskt nog är snåla med sina kunnigheter, sina erfarenheter, och att det alltför ofta egentligen handlar om hierarki, ”Jag vet bäst”, så långt att en del tom känner sig nödgade att kasta ur sig sin fina titel, som om den säger allt.Jag vill bara tacka dig, du är en riktig medmänniska. Var rädd om din unika energi, jag är säker på att du har rätt om att du har utnyttjats på ett eller annat sätt. Tyvärr händer tydligen det även inom det andliga och det är i sanning nedslående 😔Jag försöker dela med mig av det lilla jag lär mig på vägen och jag får i regel en-två person i taget att ”ta hand om”, utifrån deras unika behov. Det kan gå lite långsamt för en del men jag tror ändå det kan vara rätt, för både mig och den som behöver nån form av hjälp som jag ev kan stötta dem med.Jag kommer att akta mig för grupper, nu när jag läser vad du skriver, så tack! Igen! Ljus och kärlek och kramAnne

  Skickat från min Samsung Galaxy-smartphone.

  Gilla

  1. Tack ❤ Ditt Svar och Omtanke gör mig "mjuk" i Själ och Hjärta ❤
   Jag har liksom med Åldern tagit Bort alla filter 😉
   Om Någon tar illa vid sig av vad jag skriver – Behöver jag dem inte där …
   Jag är en Människoälskare som ger Alla en chans …oavsett vad som sägs om dem – så länge det inte Är Min erfarenhet så finns den inte på både gott och ont 😉

   Tack Än en gång och en stor KRAM ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s