Älskade Kompisar <3


Dessa Är Verkligen Glädjeämnen ❤  Mina tre katter Är mina Närmsta Kompisar –
De Är Med och Runt mig Alltid – När jag jobbar Är de med Alla tre – Världens bästa Jobbarkompisar 😉 Fia Är en Exotic Perser ( Trollsvedens Dotter 🙂
Seven Är Norsk Skogis och Lisa är deras Dotter – Har ni sett vilken framgång – Det Kom Fram en Riktig Bondkatt 🙂 Alla tre är Väldigt Tillgivna- Pratiga och Vi har långa diskussioner 😉

Sen Har Jag då Adopterat Truten Idolf – Som har bott här på Gården sen vi flyttade hit – Jag och Idolf har gått igenom Mycket Tillsammans – men det ska jag berätta om i en annan Blogg – Han är underbar ! ❤

img_2077

Tänk vad Djuren skänker Glädje , Vänskap Skratt och Kärlek …Utan alla mänskliga ” defekter ” 😉 Då jag stundtals hör dåligt – Är de min Hörsel – jag ser när det knackar på dörren , jag ser när det händer nåt annat runtomkring – man lär sig tolka reaktioner hos dem om man bara tillåter sig ❤

Seven Tar på stort allvar Rollen som Man  här i huset – Det är Han och 5 Fruntimmer hahahahaha som han måste hålla reda på ❤

Jag Älskar Er !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s