Att Leva i en Informationstidsålder med alla ”Hälsorön” – Hur Mycket Kan Vi ta in ? :O -Och Vad Är Rätt För Mig ?

Jag har reflekterat över – detta ständiga flöde vi matas med konstant – Information av alla Möjliga slag fullständigt Invaderar oss – konstant -Vad Vi hanterar på en dag tog åratal för bara 20-30 år sedan ….
Vad Gör det med oss ? Jo Vi blir mer och mer osäkra – Tror Jag….

Att Ha För Lite Kunskap Kan vara farligt men även  För mycket kan vara riskabelt därför att Vi ska oxå kunna hantera det – Inte minst på området Hälsa – där alla skriker högt och vill ha sagt sin mening …Vi matas konstant med olika råd och rön om Hur Vi lever Bäst – som många gånger fallerar  senare då man upptäckt nya saker :O

Vilken Djungel !!

Och Hur ska man Veta att just en metod, tillskott, träning, mat som Är Bra För Mig ??

Alla Företrädare för Sitt – Pratar ju utifrån Sitt Perspektiv – Kanske Inte Alls Passar Mig …

Jag Tror på Att Lagom Rörelse – En kost som är Växelvis av Alla födoämnen Är Bra –
Att Äta Efter Årstiderna – Vad Som finns Tillgängligt från Svenska producenter Är Det Bästa- Att Inte Gå in i Allsköns Dieter – Utan Ha En Allsidig Kost så mycket som bara Är Möjligt – Då Behöver Man inget annat – Jag märker att när jag får cravings efter något – har jag missat något i min kosthållning – då äter jag Det 😉

Systemet Vet oftast utan att Vi tänker …
Så Jag har Slutat läsa Alla Råd och Rön och går på vad jag är sugen på och vad förnuftet säger mig att jag behöver .

Nu i Skördetid Kan Vi verkligen frossa Av Allt – mängder med grönsaker från vår Svenska Trädgård som inte farit över halva världen – Ta vara på det !
Grönsaker, frukt ,örter bär och svamp

Det Är liksom det Vi har denna Årstid till 😉

Så Stoppa flödet – har jag gjort 😉 Jag känner ju trots allt Mig Själv bättre än Någon Annan och Vet vad jag mår gott av …

Att ständigt gå med en oro att man” Inte Gör Rätt” … Skadar nog mera än att bara ”Leva” så Gott Man Kan och har förmåga Till ❤

Kram på er ❤

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s