God Morgon på er Fantastiska Människor<3 ;)


Skön Morgon Idag . Ser Ut som att det ska bli lite ”BusVär” idag Så Jag och Seven har varit ute och Käkat lite gräs – Ja inte jag då 😉 men han gillar det , särskilt de där Ädelgräsen , de måste smaka godis .Min fina trofasta Man – Finns Ingen som han –
Han är som min skugga – ständigt där – ja förutom när dammsugarn åker fram , den Gillas Inte :O

Bommorna sjunger på sista versen -fick pigga upp med lite Krysantemum i Krukorna .
Blommor ger mig energi … så min lilla täppa är Guld värd – och tar inte så mycket tid och kraft att ta hand om utan är helt lagom för mig  . . .

Här Är det Go Stämning efter Häxhelgen …även om Jag Både slog Huvudet blodigt igår av nedfallande objekt , Senare på dagen Ramlade jag  huvudstupa och slog mig sönder och samman – men det är enna som det ska vara hahahaha- börjat bli van vid att När Moder Jords och Fader Himmel energierna har samlats och ökar sin Goda Kraft. och sammarbete ..så händer Alltid såna saker …precis som att Jantekrafterna bara Måste slå till – Men …De Är Välkomna , det bevisar bara vad jag känner 😉  – Man ska minsann inte Tro att man Är nåt hahahaha

Men . . . .  Numera Vet Jag Att Jag Är Nåt …så det där funkar inte på Mig Längre hahahaha

Förr blev jag ledsen – Nu Skrattar jag åt det – ja kanske inte När det händer precis , men efteråt gör jag det – På Riktigt 😉
Det Blir bara Så Tydligt – och Facebook är verkligen en katalysator för det 😉

Idag ska jag bara mysselpyssla – ser fram mot lite BusVär” – Gillar hösten med alla färger och doften av Jord och mylla som är fullproppad med bra saker 😉
Får se vad det blir , en konstnär har nyss flyttat in i huset med lite såna energier så nu blir det nog nån Kreativ Syssla idag 😉 Det känns Härligt ❤

Ta Nu Väl Hand Om er ❤

7 kommentarer

  1. Men hallå! Kära hjärtanes vad du for omkring! Var rädd om dig. Själv springer jag hos läkare ( alla hänvisar hit o dit) Kanske en bake cysta i knät som sprack förra veckan… får se vad de tänker göra i dag hos ny läkare… Ha en fin dag Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s