Reincarnation – Mina Tidigare Liv del 2 Skeptikern Wargmåne får Bevis ;)

img_5008

När jag gick min utbildning -fanns det många liv som förklarar Vem jag Är idag …
Det Roliga är att Jag gick den för att Jag var Skeptisk 😉
I grund och botten är jag en analytiker som inte tror på något utan bevis 😉
Utbildningen till ReikiMaster var oxå lite så – jag Ville Känna att det Var på Riktigt – Inte bara lyssna på alla som Sa att de hade upplevelser , Healingen slog nästan omkull mig hahaha – redan under första Reiki 1 Var det religiös upplevelse – så där fick analytikern Bevis som hette duga 😉
Kort därefter bestämde jag mig för att Gå Reinkarnationsutbildning hos Ylva Cronstedt
För önskan att bli mera överbevisad var stor 😉

I Utbildningen – gör man Sessioner med varandra under ledning av läraren –
Jag tror jag hade 9 timmar inspelat på Kassettband – från utbildningen .

Det man Vill uppleva är ju givetvis spännade liv i Egypten – Maya – Bland Indianer och så vidare – men i främre delen av utbildningen dök detta upp :
Livet precis innan detta – därför att jag dog som 11 åring ganska tätt inpå när jag föddes till detta liv ….
Efter den terapin  blev vi nyfikna …kanske levde min familj forfarande ?
Det var Eric Bäcklin som gjorde den med mig och när vi efteråt pratade om det – kunde vi ju inte låta bli att försöka komma dit igen 🙂

Jag var 11 år och bodde i Österrike högt uppe i bergen – i decennieskiftet 50-60 talet  , jag hade mor och far och en äldre bror – vi hade vinterlov och vad gjorde man ? – jo åkte skidor .
Vi var starkt förmanade var vi Fick åka någonstans – Det fanns oxå farliga partier där vi verkligen Inte Fick vara … men ungar i den åldern är ju som dom är 😉
Jag och min vän som var lika gamla , tog en annan väg nerför berget och utlöste en lavin  . . .. Där dog vi bägge två – jag vaknade ur Terapin och det gjorde Ont i hela mitt system
Som att varje ben i min kropp var krossat – märk väl att efter detta började oxå mina fysiska smärtor i detta livet göra sig  påtagliga ….( Jag har/fick  Artros och Fibro Myalgi)

Efter detta pratade vi en hel kväll där på kursen om detta och kom fram till att vi försöker komma tillbaka dit … analytikern Ville Ha Bevis 😉

Så sagt och gjort – Vi försökte och Återvände !
Innan hade vi bestämt Vad Vi skulle leta efter
Namn – Adress – Tid

Så Eric Fick Mig att titta på Tidningen på bordet (datum)
Kolla efter post ( adress)
Vi fick fram all information Vi behövde för att kolla upp allting – som ni förstår kan jag inte dela den informationen Här 😉

Detta var oerhört spännade och alla på kursen tyckte det var så intressant – kunde det vara så att min tidigare familj fanns där fortfarande ?
Kursen forsatte resten av veckan och flera liv gicks igenom – ska berätta om dem oxå ur minnesbanken – för spela kassettband gör man ju inte längre 😉

När jag kom hem – och detta är ju så längesedan att då fanns inte internet som det finns idag – så man fick hitta andra vägar – jag har aldrig varit i Österrike och inte nån fena på tyska – så jag behövde Hjälp .

Hittade en person som kunde gå in och kolla Tidningar från den tiden – fanns det några barn som dött i en framkallad lavin just den här tiden svar : Ja
Vad hette dem ? Fick namnen bekräftat ….
Lever familjen ? – Ja min storebror lever , fast inte i samma stad längre !!

Nu kom jag till punkten – vad gör man med detta ?
Alla runtom var eld och lågor och tyckte att jag genast skulle ta kontakt med honom – jag med , tills jag gick djupare i den känslan – Är det Bra ? Vad fyller det för syfte ?
Det handlar ju inte bara om Mig och Min nyfikenhet .
Jag Kunde känna Känslan över vad det skulle få för konsekvenser  . . .

Så Jag bestämde mig för att låta det vara – till mångas besvikelse , men mitt etiska jag, sa bestämt Nej .
Det räckte att vi genom Reinkarnationsterapin fann detta – som kunde Bevisa att det Är precis så här – Vi Har Inkarnationer – Vi föds igen och igen -i våra karmatiska cykler –
och jag såg det som att denna olycka var ett sätt att komma Till Detta nuvarande Liv Snabbt  . . .Av Någon orsak  . .

Jag har följt min Bror Vi kan kalla honom för Marc . . på senare år via sociala medier – på avstånd , jag Känner för honom – han är som väl är väldigt offentlig i sina profiler – vilket är skönt ❤  Han är idag 72 År – har ibland tänkt på mitt beslut – han blev ju väldigt ensam sedan vår mor och far gick bort i sjukdom – Hade det varit bra eller dåligt att kontakta honom ?

Nåväl – några år senare kontaktade Ylva mig och ville ta med detta i sin bok !
”Vi Vanliga odödliga” – jag sa att jag får fundera på det , men sa till slut Nej – det kändes då alldeles för personligt för att det skulle kännas bra .
Och det kanske är så Att det tillslut Är Min historia att berätta ❤

För Mig Betydde detta mycket på annat sätt – inte sensationen över att det gick att Bevisa – utan att alla de andra liven – som är mycket mera spännande får en trovärdighet inför Mig själv – jag slipper analysera mera 😉
Jag Vet att vi Själavandrar ❤

Läs Del 1 Om du Vill  :
https://spiritatwar.blog/2018/08/29/reinkarnation-mina-tidigare-liv-del-1/?wref=tp

3 kommentarer

 1. Du gick kursen för att du var skeptisk. Jag är också skeptisk, men nyfiken. Andra skeptiker blir vredgat upprörda. Min skepticism har ibland fyllt min egen blogg med välvilliga kommentarer från sådana, som hoppats att jag skulle vara hård förnekare. Det vägrar jag vara, nyfikenhet är inte fientlighet. Kan det ändå finnas någon sanning i detta? Finns det mål och mening i detta? Kan man få till någon sorts logik?

  Jag spinner på mina idéer, men jag vägrar säga annat än att så skulle det kunna vara. Jag har svårt att tro på de tankar jag själv kläcker fram. Men kanske. Min mor undrade om hon gjort något hemskt i sitt föregående liv, när hon råkade ut för något elände i detta. Tanken kombinerades med att hon rabblade inledningen till nr 375 ur 1819 års psalmbok. Läxa när hon gick och läste för prästen, som det hette. Den går kanske att kombinera med en sådan reinkarnationstanke.

  http://runeberg.org/psalmbok/1932/0254.html

  Du måste bläddra på sidan för att läsa hela psalmen:

  O Herre Gud, vad har jag gjort?
  Nu först jag varse blivit,
  Hur jag ej levat som sig bort
  Och du mig föreskrivit …

  Gillad av 1 person

  1. Ja – Det finns skillnad på skepsis och skepsis ….;) En del är helt enkelt bara Nej- sägare utan att ta reda på själva Hur saker fungerar – Tror inte deras hjärnor kan ta in – utanför ramen info 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s