Jag Räds inte att Lyfta Någon <3 In My Secret Garden <3


Precis Som En Trädgård att förvalta är oxå Människorna i Våra liv det . . .
Vad Väljer jag att så ? Vad Väljer jag att få att Växa ?
Sätter jag blommor för att glädja andra eller bara för att glädja Mig Själv ?
Vill Jag ha Fägnad för ögat eller vill jag bara ha saker att fylla magen med ?

Vill jag ha växter jag kan Dra nytta av eller vill jag bara vårda dem , lyfta fram deras alldeles unika kvaliteer ?
Ska det vara Vackert eller ska det vara något som Är bra för många ?

Frågorna hopar sig  . .   😉

Så Vi vänder på det – Vad Ger mig mest Glädje i Livet ??


Jag har alltid tyckt om att Lyfta människor – Hur illa det än sen är eller hur fantastiska de än  är  . . .Där Är jag Frikostig , Precis som att få Magnifika Solrosor att Växa sig Stora starka och vackra och Tillslut veckla ut den där otroligt stora och vackra blomman de är ända nerifrån det där lilla fröet som är så oansenligt ❤

Alla Männikor jag stöder, hjälper och bara finns där för, är alla Blommor i Min Inre Trädgård – just den där inre trädgården är det ingen som har tillträde till – alla har sin unika plats där – för mig att ömt och hänsynsfullt Vägleda   . . .
Ibland må jag vara lite tuffare kanske men det finns oxå Kärlek i det .
Ibland får ,man beskära med varsam hand för att vackrare saker ska träda fram i en Ros – att den utifrån nya förutsättningar ska utvecklas i sin fulla pontential  ❤


Att Lyfta andra som Gör samma som jag gör – har jag Alltid gjort på olika sätt , jag är Inte rädd att dela på så sätt – kan någon få några fina fröer av mig ger jag mer än gärna bort dem utan att vara rädd för att deras plantor ska bli större och vackrare än mina 😉
Tvärsom – Jag Gläds med varje ” Trädgårdsmästares” Framgångar  😉

Vad Jag Vill Ha sagt då ( Äntligen kommer hon till punkt ; )


Att Vi Alla tjänar på att Lyfta Varandra – Utan undantag – i Livet som sådant – I vad vi gör – I Hur vi möter varandra  – Ringar på vattnets skapar en enda Stor vacker trädgård där alla kan njuta av allt det fina och vackra som finns där – Den Yttre Trädgården

Den Inre behöver Vi ha där för att se den Yttre  . . . .

Vårda alla Dina frön till att Bli lika stora och vackra som Dig själv  – Du Är och Blir Din fulla potential – Helt Underbar och fantastisk ❤

Låt Själen Blomma genom Alla Dina Kroppar – Då Lyser du ❤

img_4923

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s