Medium – Healers och Häxor – Vad Är Vad ? <3

 

Jag har förstått med mina DistansHealingsessioner att osäkerheten på Hur saker och Ting fungerar bland alla som Vill vara med , är nyfikna och vill veta mera inte riktigt Vågar kliva fram 😉
Jag ser oxå Rädslor att ”byta sida” , att visa att man gillar något/någon för man Vill vara lojal – Helt mänskligt ❤

Men Vi behöver Alla ”olika sidor” av myntet – Ibland har det ju till och med mer än två 😉

Jag känner dock att jag behöver poängtera att – Alla som jobbar med sånt Här borde Veta – att Växa – Är Att dela  – Ju mer frikostigt Vi delar med oss – Ju mer får vi till oss  . . .
Att rekommendera andra/annat ger bara Mer flöde  . . .

Law of Attraction 😉

Ju mer vi delar med oss – ju mer får vi till oss – Jag känner att det finns irritationer över Mig – Typ …Var vaknade Hon ifrån ?
Jo det är sant jag har av Diverse händelser haft en låg profil några år – för att fokusera på de jag har Nära och Mig själv efter 30 år i denna ”branch – men det innebär ju inte att jag har lagt Mig åt sidan – eller ”lagt av ” -tvärsom – jag har laddat kraft och kunskap i mängder 😉 Jag Är starkare än någonsin 🙂
Jag har bland annat Studerat Teosofi – plöjt Hemliga läran 1800 sidor kompakt förhandsinformation om Allt detta Vi jobbar med nu flera ggr och En annan  Väldigt Bra Bok som heter – En Väg Till Självkännedom ” som jag skulle rekommendera Alla som är i detta område att läsa – Hur ”högt ” dom än sen anser sig själva ha kommit 😉  För högt ska det ju vara eller ?
” Skrattar gött ”

Så för att reda ut lite saker  – Vad Är Vad ?

Det finns mer information om Detta – men gör det lite Korfattat

Medium

Medium är en person som har kunskapen i hur man kommunicerar med Andevärlden och förmedla information så tydligt och korrekt som möjligt, utan egna värderingar fördomar, eller tolkningar av innehållet. Ett Budskap ska även innehålla bevis på vem som kommunicerar samt förmedla att kommunikatören levde ett aktivt liv och är medveten om personens(mottagarens) Nuvarande liv –
Att Mediumet har Etik och Moral som en Tydlig Ledstjärna i Sitt Liv
En del av mediumskapet innebär oxå att vara en person som läser av den andliga energin/auran och intuitivt/medialt tolkar den – och att förmedla information så klart och tydligt  som möjligt, utan egna värderingar eller tolkningar av det som kommer .
Ger vägledning för den sökandes eget nuvarande liv – dåtid-nutid och framtid.
mm.mm

Healer

En person som arbetar som en  kanal för den andliga energin och besitter sådana kunskaper – andligt, medicinskt, terapeutiskt och etiskt .
Att vara en Kanal För den renaste Villkorslösa Kärleken
Det Finns tre former av Healing
Kontakt – Du har fysisk kontakt med Klienten
Grupp – När man flera skickar till samma mål
Distans – När man öppnar en större Healingsession där Alla kan vara med -samtidigt för att nå större Mål – Individuellt- Gruppen- Nationen -Globalt
Healing Är Gränslöst
mm.mm

Häxa – Prästinna

Den Moderna Häxan är oftast både Medium och Healer eller på väg att Bli 😉
Livets Cirkel Häxorna har kunskaper i Många saker utöver detta
De Sju Krafterna i Livets Cirkel
Hantera Kraften från Kristallerna
Spådom
Örternas Magi
Ceremonier och Ritualer
Att Verka för människors sökande om att Vara Enhet
I Århundraden Har Häxor blivit bespottade – Dödade – För att de varit ett hot mot Patriarkatet – Så Att kalla sig Häxa , kräver Forfarande ett Stort Mod och Ickerädsla för att bli dömd – Jag Ser Benämningen som Människor som – Släppt alla Rädslor 😉 ❤
mm.mm

Tveka inte Att fråga Om Du undrar över något – Skriv i meddelande eller Fråga härunder  . . .Diskutera Gärna 😉
Jag Vill att Vi ska vara Enhet
Jag Vill verka för att Ju flera som Villkorslöst Kan jobba Tillsammans – Kan göra det , utan begränsningar , konkurrenstänkande. Som Sig bör  . . .

Detta Är ett stort arbetet att släppa alla Egon 😉 – Jag Vet
men med Varje steg går vi framåt  . . Känn Kärleken till Allt / Alla
Även om Vi Tycker Olika – Så är vi i samma båt – allesammans

Det Vi har gemensamt Är Ändå att utvecklas Framåt

Viktigast av Allt  . . .
Vi har kommit till Planeten Jorden – Gaia – Tellus av En Orsak
Orsaken är absolut inte att sträva Uppåt eller Härifrån  , Vi Behöver finna Frid Här och Nu
Känna förnöjsamhet med Livet Här – använda Detta Unika Liv att Göra det Vi är här för
Leva – Älska- Arbeta – Känna gemenskap med Allt – Jorden -människorna – djuren osv
Allt annat är en Flykt  . . .

Idag – Lovar jag att Bli En Bättre Människa – Att Utveckla Hur Jag tänker –
Att Känna Villkorslös Kärlek Till Allt , både förflutet – Nu och Framåt  . . .
Ingen Är Någonsin Färdig  . . .Eller på ”högre” nivå än någon annan    😉 ❤ ❤ ❤
Så länge Vi Trampar här i myllan – är Vi Här

Till Sist
Jag delar gärna länkar här till andras Bloggar !
Skriv till Mig
Så Delar Vi ❤
Delad Kraft är Mångdubbel Kraft ❤ ❤ ❤

4 kommentarer

 1. Mamma berärrade om kloka gummor när jag var liten det bodde en läkekunnig kvinna i samma omr.som mammas familj hon var flitit anlitad.Frågvisa jag ville veta hur vad varför mm mm 😀fick då omtalat att de ansågs som häxor pga dina kunskaper. Männen kände sig hotade när det fanns kvinnor som kunde mer/bättre än de själva(min åsikt)redsn då som liten sa jag att jag tyckte om häxorna dom hjälpte folk ❤❤❤❤❤❤

  Gilla

 2. Hej fina du! Jag som kommunicerar med andevärlden, mina underbara guider, genom att pendla. Vad är jag, vad kan jag kalla mig? Jag ser inget, jag hör inget, men känner verkligen närvaron när de kommer till mig. Jag har med mina guiders hjälp, renat lägenheter och skickat styrkande energi till några som behövt det. Jag har också genom min pendel kunnat kommunicera med djur. Jag har också genom mina guider kunnat vägleda flera som undrat om framtid och dåtid. Jag har skrivit en bok med budskap om andevärlden och vår interaktion med den. Men allt är så nytt. Jag har bara varit i den här världen i tre år. Alla som jobbar medialt verkar ha så lång erfarenhet. Jag känner mig fortfarande som nybörjare och vet inte om jag vågar erbjuda mina tjänster ännu! Vore tacksam för lite reflektioner! Kram alla fina

  Gilla

  1. Ann Mari . . . Har gått med Din Fråga sen igår ❤ Och jag har inget svar att ge dig Nu heller , det känns som att du har en egen nish – och det kommer du komma fram till så småningom – vad du vill kalla det.
   Någonstans behöver Vi börja och jag tror att vår Känsla om När det är dags att börja erbjuda våra tjänster kommer av sig själv,
   Min uppfattning Är Att Du Kan 😉
   Kram på Dig ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s