Allt Är Energi och Signaler <3 Musik en av de starkaste igångsättande energier som finns . . .

Vad jag Än Gör – finns det musik Här i Warglyan – När jag jobbar med Healing – Meditation behöver jag något som inte ”stör” mentalkroppen utan jag hamnar i ett Flow Direkt – Tonerna Öppnar Stillar ner och låter mig vara i det tillstånd jag behöver , detta gäller givetvis oxå Medialt arbete – eller fokus på vad som helst – bara att Hitta just det som Går på Din Vibration

Sen tidigt 2000tal har jag Blivit Trygg med Broder Dans – Lugna musik ….jag har spelat den tusentals gånger – därför att jag vet att de allra första tonerna försätter mig Där jag vill vara – på ett Kick -Alltså den där startsträckan försvinner helt – Hittar du Dina ”redskap” till Att koppla Upp eller vad vi nu ska kalla det så – slipper man de där tradiga sträckorna 😉

När du känner att Du tröttnar för att det Är så Svårt att hamna  i ”rätt tillstånd” – utforska då Vad som Hjälper dig  . . . det kan oxå vara andra sinnen som hjälper dig – såsom Färg – Doft – kanske rent av en Kristall eller sten  – För vi är ju alla olika  . . .

Allt Är Dock en energi – vibration – frekvens till att försätta systemet i ett läge där man är mottaglig ❤

Välkommen att Lyssna på Min Favoritmusik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s