Ett Häxigt Liv – Vad Innebär det i Verkligheten ?

10441362_10152372997101051_1637131195743746765_n
Vid detta laget Är jag Gammal och Härdad hahahaha

Men Härdad har jag inte alltid varit – när jag började För Många många år sedan ja typ 40 år sedan :O – Var Det ”fult”
Så fort man pratade om det man brann för , rynkades det på näsorna och man sågs Alltid Som ”Konstig ” Och En Viss Rädsla för att Nämna det fanns Alltid – Jag Mörkade det Till och med bland mina Närmaste – För att Undvika , påverkan om att Det Var Fel ….
Och sanningen att Säga Var det Svåraste med Släkt och Familj – De Ville Väl kanske Inte Ha något Sådant Konstigt i Närheten haha

1269932_10151774721926051_1965601614_o

Vissa till och med Undvek att prata med mig …för det kändes väl obehagligt …
På denna Långa resa Har det kommit och gått outsägligt Många Människor –
Jag tänker ibland Numera Att pararellt med ”mitt vanliga Liv” som varit Väldigt Stökigt med Många Tuffa Prövningar har jag även Dealat med Hur Människor Ser på någon Som kallar Sig Häxa , kan säga att När jag Väl,började Göra det – Krävdes Väldigt mycket mod ❤
Att Bli Häcklad och hånad från män var inget ovanligt – men Det funkar Inte Nu Längre 🙂  Det var längesedan , och ibland önskar jag nästan att Nån vågade sig på det hahaha
Eller Kanske Inte -….

Idag Är det Ju Inte Alls Så – Häxor har börjat Ta tillbaka Sin Plats 😉
( = Starka Kvinnor som tror på sig själv och sina Förmågor )
Och Ingen lyfter nästan längre på ögonbrynen 😉
Så Härligt När Någon Tar i hand och hälsar och berättar vad De gör typ Lars Karlsson Ekonom och jag sedan säger  – Wargmåne – Häxa , den där pausen som kommer efter det Är obeskrivlig 😉
De tittar som för att Se om Jag skojjar – men det gör jag ju inte och då uppstår den där
nervösa känslan över Hur Hanterar man Detta ?

Vi Finns Därute Överallt -Häxorna – mer eller mindre ”synliga ” hahaha

Vi Är KvinnoKraft i sin Mest Förädlade Form
Vi  Tar Tillbaka Vår Kraft Som splittrats i Inkarnationer Av Förföljelse och Smutskastning …
Jodå Vi Är JätteFarliga 😉 Särskilt När Vi plockar Hem Allt Vi Faktiskt Kan 😉

Som Väl Är Saknar Vi Det ” manliga ” behovet av att Härska 😉
Jag Jobbar Inte Som Häxa – Jag Är Häxa

1273329_10151774721981051_293510017_o

I Allt Jag Gör är Cirkeln ständigt Närvarande
Jag Är Alltid Stabil i Mitten Av Världen Hur Mycket det än Skakar Omkring Mig …
och Då Kan Jag Vara i Min Fulla Kraft
Oavsett om jag , håller på med Healing, Medialiteten eller annat är det alltid Från Cirkeln – DEt Gör Allting annat så Mycket Stabilare .

Och Jodå för den som Undrar – Visst Kokas det I Grytorna 😉
Ceremonier och Ritualer är Dagliga Rutiner – Jag gör Ju inget Annat
Mitt Vanliga ”dagjobb ” Är på Tarot Linje bland en Himla massa andra Medium Häxor och Healers 😉 – Jag Är Lyckligt Lottad 😉

Att Vara Hängiven detta Kall , Gör kanske oxå att jag får fler ”prövningar” I Livet som för att testas Hur Mycket Man Tål 😉

Gör Inget Längre – Kavla upp ärmarna -spotta i händerna Har Jag Gjort Många Gånger 😉 ❤

STOLT HÄXA 😉

Kurs i Livets Cirkel – Läs Här :
Livets Cirkel Distansutbildning

59871559_10156520956491051_7583563251342901248_n

 

8 kommentarer

 1. Så himla härligt att du kan vara trygg i dig själv nu. Själv har jag ännu inte vågat säga på jobbet att jag ska gå en helgkurs i healing och chakra. Men hemma är det inga problem för de är vana att jag sitter med kristaller och har distanshealing nästan varje söndag. 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Hej! Härligt och inspirerande att läsa och vilken fantastisk gåva du har och är❤️!
  Själv har jag efter många prövningar i livet och på jobb som jag aldrig trivts på (känt mig fel) insett att jag är en känslig själ och efter flera kurser i andlighet och healing hittar jag allt mer ”hem” och mår bättre. När jag litar på min egen förmåga kan jag hjälpa människor i min närhet och jag mår bra av att ge till andra. Hemma blir jag med kärlek kallad ”min lilla häxa”av maken och jo det klingar bra hos mig med😃. Nu vill jag allt mer strunta i andras åsikter i vad man borde göra med sitt liv( jobba 8-17, göra karriär, tjäna pengar m.m själv blev jag bara sjukare av stressen) och utvecklas alltmer mot det jag är ämnad att vara. Tog ju bara 37 år
  att komma fram till det😉.
  Tack för din inspirerande blogg du ger mig kraft och mod💕!

  Gillad av 1 person

 3. Så härligt att läsa, jag känner igen mig i det du skriver, det är inte lätt alla gånger och att betraktas som konstig det får vi leva med, jag jobbar som kriminalvårdare och i början trodde en del kollegor att jag kunde läsa deras tankar. Men allt obehag är värt att få vara och kalla mig häxa med stolthet. Ha en fortsatt fin dag 💕

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s