Hur Blir Ditt 2019 ? Vinn En TarotVägledning -kommentera Här Under Varför Du Behöver den <3

Vinsten Har ett Värde på 500 :-

Läs Inlägget och Kommentera och Gilla Här under i Bloggen ( Inte på Facebook )Till Varför – Du behöver en Vägledning ❤

Detta Gäller Tills på Söndag Kväll  9/12

img_5466

32 kommentarer

 1. Jag håller tummarna för att jag vinner. Har många frågor som saknar svar och står också i ett vägskäl i livet där jag inte riktigt vet vilken riktning jag ska ta. Tror att jag skulle få många goda råd på vägen med denna vinst 💕

  Gillad av 1 person

 2. Jag vet ju hur rätt du har i dina läggningar och jag skulle vilja få chansen att ge bort en läggning till en som är skeptisk (mycket!) men villig att testa!😄

  Gilla

 3. Livet är bra förunderligt med upp och nedgångar, med och motgångar, kärlek och svek. Befinner mig på en positiv väg efter år av negativitet. Önskar fortsatt vägledning .❤

  Gilla

 4. Hej fina du ❤️. Jag skulle behöva en vägledning inför 2019 se om det året har mycket mera glädje i sig än detta året, det har hänt så mycket sorgset i år. Ljus och kärlek till dig ❤️

  Gillad av 1 person

 5. Tufft år behöver få veta hur jag behöver gå tillväga med framtiden. För hela familjens skull. Även veta hur jag ska gå vägen för att kunna få fart på företaget. Ungdomar som inte har det så bra samt för våra bortglömda pensionärer. Behöver veta när det sätter fart..

  Gillad av 1 person

 6. Bästa du ❤️

  Jag har alltid lyckats hålla modet, orken och tron uppe men känner att jag nu håller på att tappa fokus och behöver draghjälp om än så bara av hopp ❤️

  Kram ❤️

  Gillad av 1 person

 7. Hej ”Vargis”!
  Det ”brusar” väldigt i mitt liv och jag kämpar med att stilla bruset varje dag. Jag vet att du har svaren- 😳 att få lite vägledning skulle hjälpa mig att arbeta med rätt saker! Stor kram och vi ses snart! Victoria💜

  Gillad av 1 person

 8. Hej där rara ❤
  Jag skulle behöva en årsläggning för att jag har gjort en resa i förändring.
  Har gått igenom så mycket av allt. Och då särskilt under året tillbaks..Känner att jag inte riktigt kommit dit jag vill än med livet. Men har full tillit till ändringarna. Då jag lyssnar till mitt inre. Vore välkommet med en läggning då jag hoppas på att mina förändringar leder mej mot mina drömmar/ mål.
  ❤🙏❤ kram.

  Gilla

 9. Skulle verkligen behöva vägledning om vilken väg jag ska gå. Blev av md jobbet o vill byta bransch men vet inte till vad. Hoppas att jag vinner ❤️🧡💛💚💙

  Gillad av 1 person

 10. Hej Fina!
  Känns som jag står inför en STOR utmaning just nu… tänkte jag ge det året ut!
  Många frågetecken som skulle behöva rätas ut!
  Kram❤️

  Gillad av 1 person

 11. Hej ! Jag skulle bli enormt glad att vinna denna vinst !❤ mitt liv har kantats av händelser som ”inte borde”hända . Där man trott att nu kan det inte bli värre! Men det har det blivit ! Så min tillit att förintats helt på allt o alla, fast jag jobbar hårt med detta , så känns det som jag står och skjuter en stor vägg framför mig , så skulle jätte gärna se vad 2019 har att erbjuda ❤

  Tack ❣ kram Yvonne

  Gillad av 1 person

 12. Jag hade behövt hjälp med lite vägledning inför nästa år. Jag känner mig splittrad och vet inte vilken väg jag ska ta. Många omkullkastningar har inträffat detta året som livsförändringar med skilsmässa, en kärlek som verkar omöjlig och karmsisk samt missfall nån dag innan min födelsedag denna veckan… jag är vilen och hade varit väldigt tacksam om jag kunde få vinna detta.
  Har läst dina läggningar ett bra tag och tycker du är duktig och verkar genuin.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s