Healing Inför 2019 Söndag 30 December 21:00- Vad Vill Du ? Ta Hem Din Kraft <3

Detta Är En Oerhört Viktig HealingSession Alla Borde Vara med på – ❤ ❤ ❤

Ja Så Har Vi Nu kommit fram Till den sista SöndagsHealingen för 2018 – Vill Först och Främst Tacka Alla som varit med på Denna Resan – Jag skrev igår om Hur Viktigt Det Är Att GÖRA – Ni kan prata – Tänka – Läsa – Pryttla hur mycket som helst men det kommer Inte göra skillnad förrns Ni GÖR ❤   Läs Gärna Här ❤
Dessa Healingar är Ett sätt att Göra 😉 – Och Det Vi Gör Tillsammans Är så oerhört mycket starkare ❤

Så Nu Har Du Helgen på Dig Att Verkligen Reflektera …..
Hur Vill Du Att Din Väg Ska Vara kommande År ?
Vad Är Viktigast ?
Vad Mår Du Bra av ?
Och snälla rara söta – Lämna Kvar Allt Annat Där det Hör Hemma !
Ta Hem Din Kraft !
Låt Ingen / Ingenting Stå på Fötterna för att Du Underhåller Den/ dess Energi ….

Lyssna på detta 😉 Jag har svårt att förmedla Känslan i Skrift Så Vi gör så Här :

Vi Tar emot och Ger som vanligt från alla 7 Riktningarna  i Livets Cirkel – Öster/Luft -Söder/Eld -Väster/Vatten -Norr/Jord  – Fader Himmel med ÄrkeÄnglarna – Moder Jord och Sist men inte minst VI -i Mitten av Världen i KärlekAllt enligt urgammal sed från Naturfolken – var Vi alla har Vårt Ursprung ❤

Nu Startar jag DistansHealing – Där Alla dessa Människor Är med – Som gett sitt medgivande  . . .
Allt startar i Öster med Soluppgången
Jag Åkallar Öster i Elementet Luft – Med Dina Vindar – Raphael
Jag Åkallar Söder I Elementet Eld – Med Din Kreativa Heta Kraft – Michael
Jag Åkallar Väster I Elementet VAtten – Med Dina svalkande Vågor – Gabriel
Jag Åkallar Norr I Elementet JOrd – Med Din Trygga Puls – Uriel
Jag Åkallar Moder Jord – Med din Grönskande Famn
Jag Åkallar Fader Himmel – Med Dina Värmande Strålar
Och
Jag Åkallar Mitten av Världen som Är Alla Vi I Kärlek

Jag ber om den Helande Villkorslösa Healingkraften från Er alla att Hjälpa alla dessa människor och dem som de vill ha med sig -Nu ..med deras Behov av Healing för idag …Och resten av 2019  ❤
Jag Ber er att skicka Skydd, Hjälp och Energi för att de ska Ha ett År  av Kraft och Kärlek I sitt Hjärta – Sin Kropp och Sina Tankar
Att Få Hämta Hem All Sin KRAFT ❤

Avslutas med att Tacka
Mitten av Världen
Fader Himmel
Moder Jord
Norr
Väster
Söder
Öster
För att tacka Gör Det med att avsluta med Elementet Luft i Öster

Var med i Vår Varma Gemenskap
Tryck Här på Länken ❤
Kärleksfulla Medium Healers & Häxor

Musik till Healingen ❤

16 kommentarer

  1. De sista 10 åren har varit otroligt hjärtlösa!Ni är min livlina o jag hänger inte alltid med i gärningarna men jag kämpar på alltid varit positiv i tanke o handling men det som hänt verkar det vara någon/något som gjort allt för att krossa mig!?Mina dagliga ”samtal” med mina kära har hjälpt men har insett att det är en lång väg men jag är envis så det skall gå med er allas hjälp☺😍💜💜💜💜💜💜💜💜💜

    Gilla

  2. ❤ Tack du underbara Kristina som gör detta, vecka efter vecka! Jag är gärna med och jag hoppas att alla kommer att få ett fantastiskt 2019 ❤❤❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s