HEALING – Villkorslös Kärlek

meditation-1384758_1920
God Morgon På er ❤ För alla Er som Inte är riktigt säkra på Vad Healing egentligen Är
Ska Jag Berätta Lite Här ❤

För Mig Är den Det Viktigaste av allt – Den Är Min Grund – Den Är Min stabilitet
Den Håller Mig Uppe Hur Illa det Än Blåser – Jo Är det Något jag Är tacksam över Är att Jag började min Bana inom denna Världen med Healing på 80 Talet

Alla Är så fascinerade av Medialitet- Andevärldar mm.mm
Och nu så här med facit i hand – kan jag verkligen se att – det lönade sig att starta med Healing 😉 Jag Är stabil , Jag har Hållt i mer än 30 år i mitt mediala andliga arbete – För att jag Grundade Mig ❤ Med Healing….

Healing Är Subtil- En del Känner den – Andra Inte – men det gör ingen skillnad , den verkar Lika Bra ändå – Jag Brukar säga Till Mina elever : JÄMFÖR Inte med varandra , det finns lika många upplevelser som det finns Människor  ❤

Healing Läker Ingenting – Den Ger energi Till Mig och Alla  jag arbetar med Så Att Jag/Vi kan läka oss Själva – Helt enkelt en EnergiKram  i Rätt Riktning

Jag har fått kommentarer som – Jag TRor inte på det där du håller på med !!!
Det Går inte att bevisa att det fungerar !
Jag Frågar : Tror Du På Kärlek ?
Det Gör alla 😉
Kan Du Bevisa det ?
– ehh nej ?
Samma Sak -säger jag – Healing Är Villkorslös Kärlek
Tror du på mig Nu ?

När man Är Många som Vi Är på Söndagshealingarna – Som GER och Tar – Tänk Vilken KärleksBomb Vi Är ❤ ❤ ❤
Läs gärna Här :Magiskt – Ge- Ta Emot ❤

Alla Dessa tankar Om Villkorslös Kärlek till varandra – Alla strålande ljusbubblor kopplade till Varandra om så bara i 20 Minuter

Detta Är Magiskt ……

Så Gör det inte konstigare än Vad det Är – Ge och Ta emot – Få Ditt Flöde att Växa Med Hjälp av hela denna Kraft vi Får igång

Välkomna att vara med oss Nu på Söndag ❤

HEALING på DISTANS 13/1 21:00

7 kommentarer

 1. Jag var med o fick reikihealing igårkväll i en annan grupp. Jag fick ingen speciell känsla under tiden
  igår, men wow, under natten vakna jag av att
  jag lukta rökelse som om jag själv tänt en.
  Jag la mig lugnt tillbaka o slöt ögonen, då blixtra det fram olika symboler, som jag tyvärr inte vet vad dom betyder, men kände ett lugn o tackade den som kommit till mig o somnade om.
  Nu vet jag ju inte om det kan bli så, men jag känner efterhand som jag rensar ut o ändrar om här hemma att jag landar i mig själv o börjar må bra igen. Är sjukskriven sen slutet på november för utmattningssyndrom. Tror stenhårt på att healingen jag har fått av er alla har hjälpt mig att släppa det negativa jag varit med om under några år nu o börjat läka mig.
  💞🌷💕💞🌷💕

  Gillad av 1 person

  1. All Healing I Alla Former – ger alltid resultat – kanske inte alltid Hör och Nu – men den Ligger där och arbetar med oss konstant , när vi upprätthåller en Återkommande Healing som Vi gör Varje Söndag ❤ ❤ ❤

   Gilla

 2. Helt rätt om heling🙏💕. Efter att ha läst inlägget Magiskt- Ge ta emot fick jag förklaringen hur jag kan dela vidare av healing ❤️🙏💕. Är gärna med den 13/1 och kan även ge då🙏❤️❤️❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s