The Power of A Smile <3

Ett av de mest läkande saker som finns Är att möta ett Leende , Ett Skratt – Lycklighet
Lycksalighet , Glädje …..
Att Verkligen Försöka Vända De Mest Ledsamma dagarna för någon – Att Höra ett Fniss I telefonen eller på Gatan – förstår Ni Vilken Kraft det Är i Det ?
Jag Ler oftast mot de Jag Möter – Ja om jag inte är i nåt Filosofiskt tillstånd ( Då ser Jag nog ”lite borta ut ” hahaha

Men I Medvetenhet – Ler jag  – Mot alla jag möter – Ibland får man möta dem flera ggr , men jag ger inte upp jag 😉

Tillslut Spricker  Ansiktet ❤
Då… Har Något Stort Inträffat ❤
När jag jobbar med människor Som Mår Dåligt bjuder jag Gärna på Mig själv och mina egna tokigheter …bara För Att – Jag vill Höra Ett Skratt , Fniss eller se ett leende Innan jag avslutar ett samtal …. Då Vet jag att Hoppet Inte Är Ute ….
Jag Vet Att Nånstans Därinne Finns Glädjen ❤

Så Kära Vänner Sprid Leenden – Bjud på er Själva – Skapa Glad Energi omkring Överallt !

Jag Känner att Jag har ett Mission Härute i Karga Bohuslän – Inte Så Lättsamt med Människor här alla ggr – De blir kanske som Sin Omgivning ? jag som inte Är Inföding – reagerade väldigt i början på bristen av Ett Tack …Ett Leende  . . Den genuina Vänligheten …Det Finns Några Guldkorn Här och där Som Glimmar till , men de är få …
Att hålla uppe en Dörr eller Släppa fram någon i Trafiken genererar till 99 % inga Vänligheter :O Så Jag kämpar träget På – Ler till Höger och vänster , Står gärna kvar för att hålla dörren öppen – Vinkar fram i trafiken både fotgängare och andra bilar
Tackar Tydligt Om någon Gör detsamma och möts av Förvåning hahaha

Jag Är inte Riktigt van än – och tänker inte Bli heller 😉

Strålkastarna på bilen hade gett sig Bägge två för ett tag sedan – DÅ Viftades och blinkades det helt Vilt – och jag hade inte märkt det hahaha
tänkte – Vad hände Nu ??
Det förstog jag när jag stannat 😉

Keep On Smiling ❤

 

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s