Att Känna sig otillräcklig ….

spa-3587403_1920.jpg

Jodå det där är nog ett kvinnligt fenomen – som kommer och går hos de flesta  . . .
Vara Duktig – Göra Rätt  . .? .
Äta Rätt – Röra Sig Rätt ?
Säga Rätt – Säga ingenting ?
Tycka om – Tycka Inte Om ?
Sociala Spel – Inga spel alls ?

Lagoma Portioner Av Allt Eller ?

Ha ett välvårdat yttre- Passa in ?
Ha perfekt Hemma ?
Ha Tid med Alla ?
Barn , Barnbarn , Föräldrar , Vänner, Bekanta …

Ja jag hade kunnat skriva så mycket mera här …

det mesta har jag , slutat med …
men inte Riktigt Allt 😉

Sociala Spel och Intrigerande är Nog det jag ogillar mest …det sociala spelet och människors Behov av att Rättfärdiga sig Själv  . . .och Sina Handlingar genom att Göra Någon annan Så mycket Värre  . . .Det Där Står Mig Upp i halsen …

Att inte kunna Sätta Gränser För vad Som Stör Min Tillvaro och hur jag Mår utan att få drevet Efter Sig …

Det Kommer jag nog aldrig till Freds med  . . .

Helst Vill man ju vara Alla Till lags …men så finns de Där Som inte Har någon respekt För andras Väl och Ve , Som Bara Ser Sig Själva och Kräver att omgivningen bara ska ställa upp , vara medhållande och acceptera allt De Gör ….

Kommentaren – Vaddå ? Jag Måste väl få göra som jag vill ?

– Ja absolut , men inte i Min närvaro …Är det Så svårt ?

Där Känner jag Mig Otillräcklig … Fast jag vet att jag inte Borde 😉

Jag Vill Tycka om Alla , Jag Ger Alla en chans …eller rentav 10 …

Men När man bara möts av egon – krav- och Aldrig Något Tillbaka – Då Fungerar Det Inte längre För Mig ….

Jag har helt enkelt varit Dumsnäll 😉
Haft ett behov av att vara Till lags …
Se Ut , vara, göra, som andra har velat …

Det Är Nu Längesedan , men Finns Där långt inne i allafall

Har några situationer i Livet jag inte Riktigt kan släppa – i Mina tankar i ren Förskräckelse Över Hur Långt en del kan dra saker För att jag har Stängt Dörren – För Alltid – Jag markerar – gång efter gång att Jag inte accepterar visst beteende runtomkring Mig – Till Slut Åker Dörrn Igen – Om Jag inte Mår Bra av det ….

Ett av de Värsta exemplen Är En Kvinna jag var Väldigt Nära – jag hade lyssnat på hennes Klagosånger i Många År – Sen Blev Jag Dålig- Och Orkade inte Lyssna  – Och Den kommentaren glömmer jag Aldrig …
Hördudu Jag tycker inte Det Är Roligt att prata med Dig längre För Du Är så negativ !

Då Slutade jag Prata ….
Och vad som följdes av det … var det Värsta jag varit med om ….

jag förstog helt plötsligt Hur allt hon drabbats av under årens lopp gått Till …När hon inte fick bekräftelser eller att Människor kroknade , då satte det igång allt möjligt  . . .

Jag förstår ju idag , att det fanns ett riktigt Sjukt beteendemönster i Detta –
Men Riktigt Läskigt var det ….

Och Nej – hon Är inte den enda 😉

Jag Är Iallafall Glad över att jag Inte Släpper sånt här inpå mig Nåt mera – har ett avsevärt finmaskigare nät numera omkring Mig –

Sinnesfrid Går Före Allt – Vara Till Lags För Mig Själv och mina Nära

De andra får hålla på bäst de Vill …Med Sina Spel … jag har Kastat Tärningarna en gång För alla ❤

FRID

11 kommentarer

  1. Ja usch o fy! Kan fortfarande känna den äckliga känslan när en så kallad vän högg mig i ryggen när hon inte fick allt hon ville ha utan jag ifråga satte henne och motiven. Ja sådant sätter staketet högt 🙂

    Gilla

  2. Så himla svårt att kunna tänka nej istället för ja å sen ångra sig..nu sätter jag mig själv främst o min familj

    Stefan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s