Hur Mår Jag Under Mina Fötter ? ;)

lotus-feet-of-the-guru-2541546_1280

Ja detta är ett Uttryck Som Är Så Bra 😉
När Vi Tappar Fotfästet eller Blir för mycket ”Uppåt” Vilket är lätt vid Mycket arbete Både Medialt och Vid Meditation – så För mig som varit en upptäcksresare i allt vad detta innebär – Har detta uttryck verkligen varit en QuickFix Till att Snabbt Bli Jordad igen
När jag ställer frågan Högt Till Mig själv – Hur Mår Jag Under Mina Fötter ?
Går All energi ner under fötterna och Vips – Jordad ! Systemet svarar Omedelbart ❤

Om Du känner att Du har Lätt att ”flyga iväg ” är detta oumbärligt ….

För Det är ju trots allt Att Vi är Jordade som gör vår Själsliga Resa Så Mycket Bättre och Givande – Att få allt förankrat i vår Fysiska Minnesbank – det är Då Vi på Riktigt kan börja Arbeta utan att Färden Blir kanske både Vinglig och Skrämmande 😉

Jag vet inte var det kom ifrån – för längesedan – säkerligen från Någon andlig Vägledare nånstans där på Vägen – som på detta enkla sätt lärde mig – att Fötterna i backen – Alltid !

Numera Som ett Gammalt Träd – Starka Rötter ner i Moder Jord ❤

close-up-daylight-environment-762679

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s