WägLedning för v 9 – Med WargMåne

img_6211-1
Välj ” Din Hög ” – Känn efter Noga ❤ 

Hjärtligt Välkomna Till Vecka 9 🙂

De senaste veckorna har ju bjudit på en del stök , så det ska bli spännande Nu att se om det kommer lite mera balans När Fullmånen Går neråt igen  😉 ❤
Jag Måste Tacka De Av er Som Ger Respons på  Mina Veckoläsningar och allt annat jag delar , det känns Bra – Det Är liksom ”betalningen” för Jobbet man Gör på denna sida.
Så Tycker Du Om Det Du Läser Här – Visa det Är du snäll 😉 ❤
Följ- Gilla -Kommentera – -Dela Vilket som Går Bra 😉 Här eller På FaceBook ❤

Välj ”hög” Här ovan  1-2 eller 3 Känn efter ordentligt – Det Är Du som Väljer ❤

desktop-3102213_1920

Ikväll Söndag 24/2 Är Det DistansHealing Som Vanligt ❤
Du Är Hjärtligt Välkommen att Vara Med !
HEALING SÖNDAG KVÄLL 21:00 ❤

Ja Nu När jag ser Korten-  inträder lite mera ”Ordning ” – Skönt !

>*-*<

Första Högen
img_6213
JAha ja 😉 – Mycket Funderingar och Fifilur Här ❤ Mycket av det Är Bra – Men ska vi säga 20% Skapar oro Helt i Onödan – Det Kommer Inte ens att Hända ….
Vet Du …Ta Tillbaka iallafall lite av Den Där Naiviteten , som Förut kunde Få Dig att rycka på axlarna åt saker som Numera ”bråkar” med Dig Lite Ibland 😉
Ta det För vad det Är och Låt det inte Surra För mycket Däruppe 😉
Kortet Narren – Längst ner Visar på just det – Var Lite mer som ett barn fast på ett ”vuxet sätt ❤  Nyfiken- Glad – Upptäckande och Spontan framförallt ❤

Siffra 7 -Ut Ur mentalkroppen Nu – Insikt- Instinkt -Känsla Behöver Du mera av .

Färg : Lila – Få Lugn på tankarna ❤

>*-*<

Andra Högen
img_6212
Härliga Tider – Avkopplande Tider – jadu Lite Lyx att unna Dig , behövs Verkligen Nu
I Vilken Form Får dina Behov bestämma – Om Det Är Yttre eller Inre Spelar inte så Stor Roll , men Ditt System Behöver Belöning – Ge Dig Själv det där extra , som du glömt Bort ett tag för allt annat ❤
Ta Dig Tid och Ro , Gå Och Shoppa – Gå Till Frissan – Träna – Meditera eller bara Långa sköna Promenader – Allt Är Bra ❤

Siffra 7 – Ro för Dig Själv -Insikt- Instinkt -Känsla Behöver Du mera av .

Färg  : Violett Här Den RosaLila Har en mera Omvårdande Ton än bara Lila – Take Care 😉

>*-*<

Tredje Högen
img_6214
Ja Vad Ska man säga om detta :O Tre Kort Ur Major Arcana !
Lite Omvälvande Saker – Som Dock Blir Väldigt Bra ❤
Känslan Kanske inte är det – först , Men tro mig- det blir Bra
Ämnen Som Kan Cirkulera i Detta :
Alla Sorters Relationer- Våga/Vinn – Ibland Funkar det Att Hoppa Utan Fallskärm , För det Ligger En Jättestor Mjuk Kudde Därnere beredd att Ta emot Dig ❤ (BildSpråk )
Känns Som att Universum Talar Klarspråk Just Nu – Så Lyssna ❤

Siffra : 4 Låt Hjärtat Tala ❤

Färg : Grön – Var Lugn Ur Det Som Sker – Kommer Bara Bra saker Ut ….

>*-*<

Ta Hand Om Er Nu – Ha En Härlig Vecka ❤

19 kommentarer

 1. Woaw 😍 går rätt in i hjärtat ❤️ tar till mig budskapen och blir ännu lite tryggare i vetskapen om att det är rätt väg för mig ❤️
  Tack ✨🙏

  Gillad av 1 person

 2. Har sen länge lagt mina kort åt sidan 😊 inte heller tid över ens för att läsa din blogg förrän idag
  Så fantastiskt duktig du är, vilka härliga tolkningar av kort och färg
  Har nästa glömt bort vad du en gång lärt mig. Tack raring för att du finns i mitt liv även om vi sällan ses
  Stor kram
  Järvöga

  Gillad av 1 person

 3. Tack! 🧡🧚‍♀️
  Ska börja jobba imorgon efter 3 månaders sjukskrivning för utmattningssyndrom, är verkligen orolig eftersom dom satt mig i kassan, en låst possition som är svår att gå ifrån om jag skulle behöva samt att det är svårt att ta det i sin egna takt.
  💛😥🌻🧚‍♀️❤

  Gillad av 1 person

  1. Huamej – Andas och Tänk: Jobbet Är Rutinen -Jag passar på att Ta in all Positiv energi Från de Människorna jag ska Möta Idag – Le Mot Dem och Du Får energi tillbaka – Då Går tiden fort ❤

   Gilla

 4. 🙏🌹🌹🌹🙏Rosor till Dig, som ger mig så mycket hopp och gör, att jag vågar och ser livets styrka ochbkraft! TACK, med KRAMAR!💞

  Gillad av 1 person

 5. Alltså…. Hur ord på detta fina sätt kan ge klarhet och tydlighet till det som ligger och pyr. I mitt liv har och är det mycket”fiffilur” just nu🙂. Det här blev så bra. STORT tack…..💖

  Gillad av 1 person

 6. Tack till dig för korten ❤och tack till mig som valde rätt hög, nr 3. Livet är verkligen omvälvande nu men jag har tagit beslut att inte jobba mer än halvtid och ta ut pension på halvtid. Jobbet är det som gör att livet blir så jobbigt med tankar och känslor. Visst är universum klarspråk nu jag får budskap varenda dag och jag undrar ibland varför kom den tanken upp. Det är bara att bita i det sura äpplet och ta emot det och göra förändringen.
  Du har verkligen förändrat mitt liv jag läser och glädjer mig för varje inlägg du gör men söndagens healing och korten är veckans höjdpunkter. Jag är så innerligt tacksam att du delar med dig av dina kunskaper och kärlek. ❤❤❤❤

  Gillad av 1 person

 7. Tack Kristina ! Jag valde hög 1 och det känns som bra råd! Jag har mycket tankar och funderingar om mig själv och mitt liv och ibland ser jag lite väl allvarligt på saker och ting! Denna vecka skall jag lyda ditt råd och se på livet med lite naivitet och lättsamhet! Det kommer bli en skön vecka! Det känner jag på mig!
  Du träffar mitt i prick vecka efter vecka med dina kort!!! Älskar hur universum ser till att jag får veta det jag skall om och om igen!!! Och med hjälp av din tolkning får jag en bra vägledning som jag sedan kan ha med mig hela veckan! Underbart❤️ All kärlek till dig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s