Wargis Fifilurar ….Det Kollektiva Medvetandet ….

img_6238
Ja Så var man på banan igen efter Diverse Utrensningar 😉
Har haft Gott Om Tid att Fundera och Fifilura ….
Många människor pratar jag med både Privat och i Mitt Jobb Som Vägledare …
Känner av de Där Gemensamma Energierna som Vi Alla Är En del av vare sig vi vill eller inte – På Både Gott eller Ont Är de Där och ger en kollektiv Påverkan .
Vi Behöver nog alla bli lite mer medvetna om detta – och kanske Inte Alltid Rusa rätt in i allt utan ta ett par extra andetag . Du Är ändå Kapten över Din Egen Skuta 😉

Jag fokuserar mera på Mig själv när det är Större påverkan av negativa energier – Går In i Tacksamhet och Självhealing för att ta hand om min egen del i det stora hela.

Alla Måste Ta Hand om Sitt Eget – Att Konstant lägga skulden för sådant som händer i Livet på Andra – Främjar Inte Din Utveckling på Något Sätt ….

Då blir tendensen istället Bitterhet – Och Tvi Vale för Bittra Människor :O

De Lägger en Grön illaluktande Sörja över Allt omkring Sig …

Jag Flyr fältet Direkt !

Bitterhet kommer ur Att Aldrig Ta Sin egen del i situationer – Utan Allt är bara andras Fel …..
BitterHet Är ett Aktivt Val – Basta !

Jag Vill då Hellre Vörda Mig Själv – Ge Kärlek Till Mig Själv – även om allt jag Gör inte alltid Är Rätt – Förlåta Mig Själv – Vara Tacksam mot Mig Själv för att jag trots allt alltid gör det Bästa Jag Kan ❤

Detta Handlar Söndagens Healing Om 3/3

TACKSAMHETS HEALING ❤

Hjärtligt Välkommen att vara med ❤

7 kommentarer

 1. Det är svårt det här med bitterhet- jag har familjemedlemmar som hela tiden ältar det förflutna och beskriver sig själva som offer för omständigheter de inte kan råda över! Jag har alltid haft svårt att lyssna på detta klagande och jag har känt det som om jag varit en dålig familjemedlem som inte kunnat känna empati utan bara irritation. Det jag tycker är svårt är att försöka säga detta till personen i fråga. Får lätt det att låta nedvärderande och att jag inte tar deras lidande på alvar. Jag känner ofta att jag skulle vilja nå fram så att de slutar slösa bort sitt liv med att älta det som varit men jag vet inte hur? De lyssnar liksom inte på mig😢 tack för att du än en gång skapar eftertanke! ❤️

  Gilla

 2. Sånt underbart inlägg! TACK för delaktighet & att du startat den här bloggen 🙂 Är så innerligt glad & tacksam över vårat samtal igår på morgonen! Din guidning är ren magi & vetskapen om att denna blogg finns är hurrarop rakt igenom! Massa lyckorus 🙂 // Maria

  Gilla

 3. Jag håller med om att bitterhet är ett aktivt val. Jag känner människor som har ältat samma gamla oförätter i så många år att jag häpnar över deras förmåga att ens minnas allt elände så länge. Det är nästan imponerande.

  Gillad av 1 person

 4. Så bra skrivet fick en aha känsla att jag har oxå låtit mig själv komma fört när det stormar. Har efter 5 år släppt allt gammalt bakom mig ….. å det är en sådan stor befrielse. Har även förlåtit känns så bra.
  Nu hjälper jag andra att gå vidare å släppa å tänka på sig själv.
  ❤️🙏

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s