Enkelhet – Då Gör man …..Magi I Den Enklaste Renaste Form <3

img_6256
Allt Startar i Öster -Med En Tanke – /Fortsätter i Söder Eld – Action / Sedan Går det Över i Väster-Vatten -Känslor och /avslutas i Norr – Jord – Manifestation / Fadet Himmel /Moder Jord och Mitten av Världen Skapar Tillsammans Din Sfär Av Energi / Magi —SÅ-VÄXA-SKÖRDA-VILA

Det Viktigaste av Allt När Man arbetar med allt sånt jag gör – Är att Göra det så Enkelt och Kortfattat Som möjligt – Det Finns Mängder med Litteratur- och Sajter på Nätet Som Ständigt går på Över kurs = Ingen Gör .

När Jag Skapade Livets Cirkel – Var det För att Jag Ville Ha Något Hållbart – Något Jag Inte Ville Behöva lägga en massa Tid på  När jag behövde Göra Healing- Ritual eller Ceremoni .
En Stark Grund Som Funkar Vad Jag Än Vill göra .

Ni Som Läser Mina Inlägg – Har säkert Lagt Märke Till Att jag Använder Alltid samma Grund – Åkallan Till De Sju Riktningarna – Livets Cirkel
Med detta Skapar Jag En Sfär Runtomkring Mig och Den De Jag Inkluderar i Arbetet Jag Gör – Tryggt – Säkert och Enkelt och Det enda Man Behöver ”Lära Sig ”
Sen Är Det Intentionen det Som Styr vad Healingen/Ritualen/ Ceremonien ska Ha För Verkan

Jag Använder även den Till Hur Jag Tolkar Mina TarotKort – Då Blir det Alltid En Energiavläsning Istället För Något Jag Lärt Mig I en Bok 😉 dvs Hur Någon annan Tolkar Korten – Då Skulle Jag Inte Vara Fri i Mitt Arbete alls – JätteViktigt iaf för Mig ❤

Nu Är Det Snart VårdagJämning och Mitt Nyår – Vi Går In i Luften-Våren- och Nystarts Energien – Underbart !

Vill Du Ha Hjälp Med Att starta Din Livets Cirkel ? – Så Kan Vi Göra Det på Telefon Eller Mail – Hjärtligt Välkommen ❤
En MailKurs Planeras I Detta Nu och BeräknasVara Igång Vid Vårdagjämningen
INFO Om MailKurs i Livets Cirkel

Kontakta Mig På Mail – wargmane@hotmail.com

©WargMåne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s