Magi ? Magiskt ? Frågorna Är Många . . .

För Mig Är den största Magin av dem alla att Hjälpa Människor Hitta Sig Själva – Våga Vara Sig Själva – Stå Upp För sig Själva , för vet Ni vad ?
Alla Har förmågan Till att bli den Bästa versionen Av Sig Själv ❤
När Vi Är där , eller strävar efter att Bli det – Då Lyckas Vi !!

Kanske inte alltid på det Viset Vi har Tänkt – Kanske Inte utifrån Begär – Önskningar utan utifrån Vad Vi Behöver i Vår Utveckling .

Där kan ju Energierna eller det så populärt kallade Universum – Ibland Lägga en annan plan än den Vi eftertraktar – Kanske Stämmer inte Vår egen Plan eller Tanke med
Den Stora Planen För Mig eller Dig ….

Att Lägga Magi för att ”Få” en annan person, Få massa pengar eller Total Lycka … Fungerar inte alltid som man Tänker , Om Vi Vill det kommer garanterat Universum Lägga Käppar , Prövningar och annat i vägen för oss 😉

Jag Tror/Vet att Bästa sättet att Uppnå sådana Mål är inget detaljerat utan Att
– Be om Det Allra Bästa För Mig/Dig
Att När det Gäller andra människor än oss Själva – Bara Ge dem Ljus och Kärlek
Vi kan inte Tvinga fram någonting med Magi – För då Blir den Svart och det Vill Vi Ju INTE  . . . . Att Sända Ljus och Kärlek med en Önskan om att en person ska komma till Mig/Dig då Verkar den Fria Viljan – och Om det så Är meningen – Kommer personen – Om Inte – Finns det en annan Plan för oss ❤

Det Är just detta som Är så Härligt Med Själva Livet om Vi Tänker efter  . . .

De Prövningar Vi Får i Kärlek och eller Livet i Sig , får vi Ju för att Utvecklas och Gå Framåt – Den Skolan Är Magisk ❤  . . .
Om Vi inte Kämpar så Hårt emot den ❤

”Att vara Missundsam, girig, avundsjuk , svartsjuk, mobbare ,översittare  är verkligen energier som Backar Hela vår utveckling – Definitivt inget jag rekommenderar 😉 ”

Tänk / Känn efter  Vad Du Lärt dig av Dina ” Motgångar ” ?

Det Kanske egentligen Varit ”Medgångar ” ?

Tänk på Vilken Stark Person Du Blivit av Dem – Och Vilka Vägar som har Öppnat sig av dem ….

Livet i Sig Är Magi – Om Vi Bara Låter det Hända – Gör det Bästa av Våra situatuioner

Om Du Så Tillåter Dig Att Se detta – Kan Jag Lova att Det Blir ännu Mera Magiskt ❤

Med Ett Leende Välkomnar jag – Vad jag Ska Lära Mig – Vad Jag Behöver och Jag Känner Mig Tillfreds Över det  . . .

Jag Släpper In Kärlek- Healing för att Göra Min Resa Så Bra Den Bara Kan Bli  –
Jag har Tillit Till att – Min Väg – Gör Mig Till Den Jag Är Ämnad att Vara   . …

”-”-”-”

Vill Du Veta Mera – Livets Cirkel – Kurs på Distans :

https://spiritatwar.blog/2019/07/08/livets-cirkel-kurs/

witch-2146712_1280
En Gullig Bild – Och Nej – jag Använder INTE Flugsvamp 😉 ” Fniss ”

Välkomna Till :
KÄRLEKSFULLA MEDIUM HEALERS & HÄXOR

5 kommentarer

  1. Ja du är en klok och värdefull kvinna. När jag fått distans till motgångarna så är det lätt att se vad jag lärt mig hur det har ökat min visdom. Jag har kämpat i hela mitt liv med diverse motgångar och tagit allt för mycket ansvar för alla andra men glömt mitt eget mående. Jag har slutat kämpa, jag försöker i möjligaste mån att bara flyta med men ansvaret är min akilleshäl. Övar på att inte alltid lägga mig i och hjälpa även om motparten inte bett om min hjälp. I alla fall tack för dina kloka ord.

    Gillad av 1 person

  2. Dina ord, vad de säger vill jag ta emot på allra bästa sätt, för att vara i Livets Magi och att i tillit hitta, våga och stå upp för mig själv! TACK, Kristina och många Ljusstrålar om Dig!💫🌈💫

    Gillad av 1 person

  3. Ja det är i sanning magi! Att helt släppa sina ”materiella idéer” om vad som är bäst för mig och bara slappna av i vetskapen att slutar jag streta emot kommer det till mig det som är meningen! Allt annat tar en annan väg…tack Kristina ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s