R.I.P Min Fina Lilla Vän <3 <3 <3

Låt Alla ha Sin Sorg – Jag Har inget Behov av att Prata sönder den – Jag Vill bara vara just där …Nu – Lilla Lisa var Så Älskad av oss alla och mina två andra katter  var hennes Föräldrar – Vi är lika ledsna allihop här hemma 😦  ❤

Jag har tappat en Fin Vän …

Min Lilla Katt och Seven och Fias Dotter – Vi har stor Sorg 😦

För Mig betyder Mina Katter Allt – De Är mig Mycket Närmare än alla Människor därute

De Tröstar mig och ger mig all närhet … De Lyssnar Utan att döma

De är där Villkorslöst – Alltid – Precis som man Vill att en Vän ska vara – och som jag Vill vara själv …men kanske inte alltid Kan – även om Jag Vill ….

De Sviker Aldrig – De Är Lika Glada när man än går ur sängen , kommer hem , Kelar, och ger dem uppmärksamhet – Ger dem den mat de Älskar just för att De visar den allra största Tillgivenhet – en människa kan behöva ….

Så När någon Säger – Men …det Är ju bara en Katt – lever de farligt i Min Värld

De är inte bara en Katt för mig – de är mina allraste bästa och näraste Vänner man kan tänka Sig

Sörjer dem avsevärt mycket mer än många människor som Gått ”över” på Andra sidan .

Det Är Liksom den Totala Tillgivenheten som styr det …För Mig

Mina Tidigare KattMän Misty och Filimon – sörjde jag Länge och Djupt , de om Någon delade och hjälpte mig genom både Sorgliga och Bistra Tider – och det vette tusan Hur jag klarat mycket utan mina Fyrbenta Änglar , som så troget varit vid min sida , när ingen annan har varit där ….

Så – Bara En Katt …. Säg aldrig det till Någon …

Du/Ni vet inte Hur Nära den Katten levt en människa ….

Kram Mina Bevingade Fyrbeningar – Jag älskar Er Djupt och Innerligt och Jag hoppas Ni Hittar varann däruppe på de Gröna KattÄngarna och har det Riktigt Härligt Tillsammans ❤ ❤ ❤

R.I.P Misty- Filimon- Lisa Jag Glömmer Er Aldrig ❤

7 kommentarer

 1. Beklagar sorgen, har själv två pälsklingar och om är inte ”bara en katt” – dom är familjemedlemmar. Massa kramar till dig. Kärlek fr Göteborg

  Gilla

 2. Beklagar din sorg, Wargmåne. Det är otroligt smärtsam period. Ting får ta tid och läka när det skall.
  Kärlek och ljus till dig och de dina. ❤

  Gilla

 3. Beklagar sorgen. Vi hade fyra katter – alla med olika personligheter – nu är de bara tre. Gammelkatten blev senil och mådde dåligt. Har även hund – alla djuren är så värdefulla. Hunden har knölar och vi ska till veterinären på fredag. Jag har klump i magen av oro.
  Vi ska inte prata sönder detta… Ta sorgen, låt den ta tid och plats och till slut lämnar den ett fint minne och inte bara smärta. Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s