HÄNGIVEN – Är Nyckeln Till Utveckling – Både Andlig och Personlig <3

rock-1009358_1280
I All Utveckling – Tappar Vi Tilliten till Både Oss Själva och Andra ibland
Det Är Helt Normalt och Visar endast på att Vi har en Väl Fungerande Hjärna 😉

Dock Betyder Dessa Utvecklingsfaser att – förhålla oss I Hjärtat ❤

I Hjärnan huserar allsköns Fördömanden , Ifrågasättanden , Distraktioner mm,mm

Det Är En Del Av Vår Utveckling …..

Att Förhålla oss till allt detta kräver att Man Är Hängiven och Inte Viker från Hjärtats Mål och Destination – Det Är därför man mediterar 😉
Att I Meditation Undersöka alla dessa Distraktioner , för att Upptäcka att det Är just Det Dom Är – Hur mycket Kraft vi tappar , för att Vi så lätt Följer med i Vad Alla säger/tycker/anser/dömer/ Helt i Onödan ❤

Vad Säger Ditt Hjärta – Är det enda Viktiga  . . . .

Jag Älskar ordet Hängiven …. Det Är liksom essensen i Varandet – Om Jag av olika orsaker inte Kan vara det , tappar jag Mig – Och Jag strävar alltid Tillbaka , även om det Är svårt Ibland , så är det Dock det som Är Utvecklingen , Jag kommer vilse , men jag hittar alltid tillbaka numera ❤

Jag Har Tron , Stark Pålitlig och alldeles Underbar
Nej Jag Har Ingen Religion , men Min Tro Är Stor och Ju Mer jag skalar av alla Tillvägagångsätt , Saker , Metoder , tekniker och Gör det så Enkelt som bara är Möjligt , Ju lättare är det ❤

Att Förhålla Mig Där i Mitten av Världen Utan en massa Ramar som Stänger Min Energi …. Har Verkligen Hjälpt Mig , Men ser oxå allt det andra Jag Gjort som Fantastiska Lärdomar eller rent av Irrvägar för att Kunna Komma Dit Jag Befinner Mig Just Nu
Att Med Vinden Elden Vattnet och Jorden – Moder Jord Fader Himmel  – Hitta Mig Själv ❤

Vilken Gåva – Och Vad Enkelt det Är – Numera använder jag Saker som Symbolik – Endast för att Låta andra veta att de vet detta Lika Bra Som Mig ❤

Så Smaka Lite På Ordet Hängiven – och vad det Betyder för dig ❤

Behöver Du Vägledning i Detta ?

Livets Cirkel – Distans Kurs

 

img_7544-e1564396659639.jpg
Tro – Har Ingen Religion , Den Sitter Inom Oss ❤

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s