TAROT – Magiskt <3 – Hur Börjar Man ? Hur Utvecklas man ? Frågorna Är Många ;)

Finns Ingenting Jag tycker Är Roligare Än Tarot – Jag har Levt med det i mer än halva mitt Liv så Min Lek Är Som en Del av Mig – Vid detta laget är det Många Tusen Timmar Vi ”Levt Tillsammans ”
Från Början hade jag en vanlig kortlek – Vilket fungerar Utmärkt – Fast Taroten Tar det ett steg Vidare ❤
Att Starta ”på riktigt ” kräver att Du Hittar Rätt Kort – Som passar din energi och många provar flera stycken innan de kommer Rätt – och det får man nog tillåta sig , för tarotlekarna är Som Olika ”personer – Vi Synkar inte Med Alla ❤
Min ArbetsTarot Är Crowleys Mirror Of The Soul eller även kallad Thots Tarot
Den och Min Själ Är som Ett – och det Är De Korten som ligger högst upp på Sidan .
De har funnits i mitt liv i 30 År – och är Min ständiga arbetspartner, Att Jobba På linjen – Utan dem , skulle inte vara Möjligt 😉

img_8151
Här Viger jag Pehr Och Lennart Uppe i Värmland 2011 I en CirkelCeremoni ❤

Jag har Många nya  Spännande Kortlekar Bara för att Jag älskar dem och använder för Mig Själv
Mina Senaste har Jag Köpt av Mina Goda Vänner
Pehr och Lennart Trollsveden Abrahamsson Från deras Alla Sinnen  I Hagfors – En Riktig GuldGruva För alla TarotÄlskare  – Här på sidan Längst ner  Finns Kontaktuppgifter Till Pehr och Lennart ❤

img_8150
T.H ATLANTIS Orakelkort – Är ett av mina senaste Tillskott – Oumbärlig för Dig som Känner dig Dragen Till Atlantis Jag Bara Älskar den ❤ I Mitten Pehrs egen Lilla Enhörnings lek – Utmärkt Till Dig som bara Vill Känna hur det känns att leka Med korten – Och T.V Den Nya Thots Tarot !!Wow! säger jag bara – Vilken Kortlek  ! – Den Känns som Vidareutvecklingen av Min Gamla Trotjänare – Ett Måste För alla er som jobbar med Den gamla Thots Tarot – Jag Är helt Såld !

Och som en Bonus för att du Läser min Blogg så Ringer du och beställer och Anger Mig – WargMåne – som referens då får Du 10 % Rabatt på Tarotlekar
Detta Gäller Under Oktober Månad – så passa På !! Det var väl en fin present ? 😉

När Du införskaffat Din Favorit Kortlek – Börja Träna , I första hand ska Du bara Låta Korten ”tala Till dig ”
Bläddra om och om igen och försök till att Börja med – Få ett ord till varje Kort Som är ditt eget – När du fått det – Läs lite om Dina Kort – Lär dig elementen i minor Arcana  och vad de Betyder – Luft/Svärd – Eld/Stavar – Vatten/Bägare – Jord/ Mynt
sedan Lär du Dig Utvecklingsfaserna i Major Arcana / Ödeskorten , som för mig Är i Tre steg .

Där har du en God Början – sen är det att träna på allt som rör sig 😉
Gärna med personer runtomkring – som kan ställa frågor de redan Vet svaren på – Då får du referensramar på Svaren Du ger – Så Leta Rätt på Din Kortlek Nu

Här nedan kommer en Liten Bit av  ALLA SINNEN – Tryck Här
Butiksortiment med Tarotlekar – Orakelkort mm

img_8147
img_8146

img_8145

img_8148
img_8149

Ring och Prata med Pehr eller Lennart – Finns det Du vill ha inte hemma – kan de säkert ta hem det Till Dig ❤

Rabatten på 10% Gäller oxå Om Du Besöker deras Butik och Uppger ” Wargmåne ”

Uddeholmsvägen 10 i Hagfors.

Tisdagar 15-18 eller efter överenskommelse – tel nedan

Butiken Har bland annat rökelser, böcker, tarotlekar, orakelkort, stenar & kristaller och mycket mer!

De har också behandlingar som Zonterapi, Healing, Frigörande Andning, Regression, massage- klassisk och magnetmassage, fettreducering m.m.
Du kan också boka tid för medial rådgivning, enskild seans, eller gruppseans.

De har även kurser och utbildningar inom olika ämnen.

Så Kom In i Tarot Magins Värld Du oxå ❤ Det Är Underbart ❤
Unna Dig Själv Eller Någon Du tycker Om en Tarot ❤

Ring Lennart 0702 928814  -Eller- Ring Pehr 0702 809520
Och Beställ Nu under Oktober – Ange WargMåne Så får du 10 % Rabatt ❤

 

img_8154

 

4 kommentarer

 1. TACK Kristina, önskar jag bodde närmare…Lennart vet vem jag är sedan 20 år via vår gemensamma vän Kisa Magnusson, som gick vidare 2003…Sedan har tiden och livet gått vidare.Talade kort med honom för 1/12 år sedan. Nämnde då att jag ville hälsa på, vilket han välkomnade. Så UNDERBART, att han och Pehr är med här i Din blogg! 🙏🥰🙏

  Gillad av 1 person

  1. Åh Vad Härligt ❤ Ja de Där två Är Mina favoriter 😉 Till och Med Min Lilla dotter när hon var 7-8 år tyckte att Jag Skulle Gifta Mig med dem Båda 😉 Hmm inte lätt att förklara det för henne Då " Fniss"
   Hon var deras Brudnäbb ❤ Iallafall 🙂

   Gilla

 2. Åh JA, det är jättespännande med tarotkort. Jag har gått en nybörjarkurs, men inte jobbat så mycket mer med dom efter det. Dags att ta tag i dom igen. En kan aldrig få för många lekar, så tack för rabatterbjudandet ❤

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s