Trumman Min – Är Min Healer <3 Med den kan jag skratta, gråta och skrika rätt ut …Befrielse …

img_8403
Min Nya Stora Härliga Håriga Trumma och Mina Två gamla trotjänare som har gjort sitt nu efter Många År -Den samiska får ta Pension nu då den börjar ge sig i skinnet – Men Örntrumman Går i arv till Min Dotter .

¨^¨

Jag har Länge Letat Efter Min Trumma – Då Mina Gamla har Känts Färdiga –
Och nu äntligen Fann Jag den ❤
En av Mina Systrar i Cirkeln hade Köpt en av Cecilia Rosenmåne.
Den fick jag Tacksamt Prova , Jag bryr mig inte så mycket om Hur de Ser ut – De måste ha Rätt klang – och det hade den 🙂 Dov- Sjungande så den vibrerar från fötterna och långt upp över huvudet – Ljuvligt – Den Behöver dessutom Tåla Lite ”hård behandling ” och ju mindre ”arbetad ” den är Ju Tåligare .
Så Några Vackert Dekorerade Målade Trummor ( Även om de Är Sagolikt Vackra )
– Är inte Min grej
Nej Så Rått och Obehandlat som möjligt , Jag tycker Nog Så Om det Mesta
Så det blev att Kontakta Rosenmåne För en Likadan ❤
Hon hade Gudskelov Flera !

Och Idag Kom den ❤ Min Blivande Följeslagare Genom alla Resor Vi ska göra Tillsammans – Egna Sjungande Resor – resor Tillsammans med Flera Resenärer
och Framförallt i Cirkeln ❤

Nu Tar Jag en annan Ton ❤

Att Sätta Sig – Åkalla Riktningarna och försvinna Bort i Alltinget
Trumma Instinktivt – Intuitivt I ett Flöde Som kommer just därifrån Jag Behöver Idag –
Det Är Healing , För mig .

Vilken Harmonisk Helg Jag ska Ha Nu ❤

Och det Hoppas Jag och Önskar att Ni Får oxå ❤

Och Du : Vill Du oxå Ha en Vacker Trumma – Målad eller Omålad – Gå in här :

https://www.facebook.com/groups/1657798981178473/

1 kommentar

  1. 🤲🥰🤲SÅÅÅ UNDERBART, att se, höra och läsa Din resa… ljudet, tonen och vibrationerna är det högsta! Tonen når det Högsta, vi är skapade i Vibrationerna och Ljudet är det Änglarna hör! TACK, Kristina, önskar jag kunde likt Dig och min allra godaste vän GunSan som trummade in resor för mig… hennes toner når än idag mitt ❤️, när hon nu i Himlen är mig nära… KÄRLEK och ALL LYCKA till Dig!🙌💫⭐️💫🙌

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s