Kapitulation – Eller Är det Så Att Man inte Orkar Eller Vill Längre ? Eller inte Bryr sig om Vad Andra Tycker ;)

52595755_2259930407561205_5008293146900037632_n

Jag Har funnit Mig Själv Ge Upp Vissa saker eller Kapitulera För man inte Orkar att Kämpa längre ?
Det Är en fråga som rör mitt Inre ganska mycket Men jag har tagit ett Beslut att Ta ansvar Över Min del i detta och Inte Kämpa Nåt mera.
Livet Består konstant av att man behöver sätta i foten för att uttrycka Hur man önskar att det ska vara – att utrycka vad man önskar och Vill Känns allt mera ansträngande ju Äldre jag Blir …
Upptäcker att Jag kommit in i nån sorts Axelryckar-fas Där jag egentligen inte bryr Mig längre :O
Man Ska Inte Kämpa För Självklara Saker Längre – Kan Jag Tycka
Omtanke – Respekt Krävs Alltid – Men om den får Tjatas Tillbaka Eller Bli Diskussioner Är den Ingenting Värt längre …
Och Det Känns Skönt med den där Kapitulationen – Faktiskt ..
Känns Inte Som jag gjort annat De Sista 20-25 åren , Än Mått Dåligt Över Andras Prioriteringar – Jag Kan Bara Inte vara i det Nåt Mera.
Det Där med att ”Hålla God Min ” Är en sak – jag Verkligen inte har lust med mera
Att Le och se oberörd ut … Är inte längre Min Sak
Definitivt inte mot människor som förorsakat mig både Sorg och Smärta
Övergrepp av både Psykiska och Fysiska slag – Bara För att ”skona”  De jag Har närmast mitt Hjärta – Detta kan säkerligen Kännas som ett PiskRapp – men det är dock Vad jag har fått utstått – Om och om igen – genom att Se falskheten Skina där – så obehindrat i förvissning om – att Jag ”Håller God Min”
Så ett enda kan väl Ändå inte vara så farligt 😉
Jag Bär inte längre Mina Hemligheter – de finns där och berättas gärna för den Som Orkar Höra – Som att öppna ett gammalt sekretessbelagt arkiv – efter att ett visst antal år passerat –  Det Känns Skönt – och ett av alla de saker jag kommer att skriva om I framtiden för att låta andra Veta att de Inte är/varit  ensamma om detta ❤

Det Är min Julklapp Till Mig själv detta År – Öppna Gamla Paket som Gulnat av tiden
Det Kommer Kännas Så Befriande ❤
Ibland får man helt enkelt bara Låta tiden gå och Vänta Tills man Kan Kapitulera – På Riktigt – Inom Sig och Runt Omkring Sig
Kärlek Till Mig Själv – Först ❤
Det Är en Lyx jag sällan Unnat Mig – För att Livet Inte har tillåtit det – Eller för att det varit annat som varit Viktigare – Att Jag Är Starkare och Kan Bära saker som andra Inte kan ….
Nåväl Som Jag Alltid Säger – Tid existerar Inte den kan förskjutas den kan läggas i Vila och den går att dra Tillbaka – När man Vill ❤
Heala dem – Läka Dem genom att ta dem upp i ljuset – Där de ska vara  .  .
I slutändan kommer vi ändå inte ifrån Vad Vi gjort  Det Avgör Karma
Och Ingen annan …..
Det Räcker att Jag Är Stark för Mig Själv Numera ❤

 

4 kommentarer

 1. TACK Kristina! Det är så välgörande, att läsa detta. Där jag befinner mig, ger det mig seende och styrka! Det är många skeenden, då det ”bara” flyter på i gamla mönster. När som jag de sista åren gått igenom stora förändringar har jag till och från funderat ”var befinner jag mig” på livsvägen… Utmaningar jag försökt möta med kärlek. Mitt gamla ”bagage”, alla ska må bra… men jag då… sista månaderna har insikter”ramlat in”. Därför när Du nu ger Din historia i sådan visdom och inte minst erfarenhet, känner jag starkt, men då är jag ju ”rätt väg”. Det hjälper mig SÅÅÅ MYCKET att fortsätta gå och jag känner lättnad och glädje över, att jag lyssnat på mitt ❤️ ”rop” där min själs djup och kunskap är värd all respekt och kärlek! KRAMAR från mitt ❤️ och ett stort fång rosor till Dig,🤲🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🤲

  Gillad av 1 person

  1. Tjing.
   Ge upp… Nej, men att inte slösa energi, det låter bättre.
   När någon kapar mitt samtal med ngn annan, och någon annan vänder sig mot den personen och inleder ett nytt samtal. Då går jag bara.. Utan någon kommentar.
   Jag har slutat att förklara mig om någon inte tycker lika och ifrågasätter mina val.
   Man kan inte vara till förfogande. Tycker det är själva svar, inte att ge upp. ❤️

   Gillad av 1 person

 2. Hej
  Jag känner en stor igenkännings faktor i det du berättar. Jag har också bestämt att det räcker nu för mig. Du gör det bra, fortsätt med det för du är en fantastisk människa med hjärtat på rätta stället❤️Stor varm kram från mig❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s