Vara Arg – Vara Ledsen – Vara Hejdlöst Glad – Det Är att vara Människa det <3

woman doing hand heart sign

Det Finns En Föreställning hos många att – Vara Arg  inte är särskilt andligt 🙂
Huha Då – för mig låter det farligt 😉 och Väldigt omänskligt ….Och Inte alls Andligt …

Vi Behöver för att vara Maximalt människa , vilket ju uppenbarligen Är vår mening med att Vara Här på Jorden – och MaximaltMänniska – vad är då det ?
Jo det är att Leva fullt ut i sitt Känslospektra
Jag har skrivit om detta tidigare och berättat vad det skadar oss När Vi Stoppar undan förtränger och Inte Vill ”kännas vid ” de sk negativa känslorna .

Varje Gång jag Gormar lite på nätet kommer det Synpunkter på det, och det är välan helt oki för då får jag ju möjligheten at förklara att För Mig – Är det inte Bra att vara Flat- Slätstruken – Inte Visa Vad jag känner – Därför att då känner jag att Jag Låtsas Vara Någon Jag Inte Är – Och det kan jag inte begripa Hur Någon skulle Vilja Låtsas vara En Tyst Mus bara för att ”Andliga Människor” Inte ska reagera i sin Känslokropp :O

För Mig är Det Själva Utvecklingen – Att Inte Stänga in Något

Tidigare Halvan i mitt Liv Har Jag Gjort det  – Och se vad det resulterade i ?
Jag som så många andra Fick Givetvis FibroMyalgi eller andra Reumatiska Sjukdomar
där Kvinnor är en Stor majoritet. För att Vi förväntas Tiga och Lida 😉

Åh Nej , sen den dagen jag vaknade upp ur det – Är det slut med sådant , inte till något Pris jag skulle Dölja Något Som jag känner/känt/ kommer att känna därför Jag Vet Hur mycket det skadar mig .

Det Skadar Alla ….

Och ytterligare en Vinst med det : Jag kan Känna så mycket Mera Glädje – Jag Skrattar Lätt- Och energierna lägger sig Mer åt det Hållet för att jag rensar Direkt Ilska – Ledsenhet och sånt som Känns Jobbigt .
det går inte längre att hålla inne – och Jag är Trygg i att jag inte behöver det heller ❤

Många av de Jag pratar med i Mitt Jobb – Säger att de sällan har skrattat Så Mycket som de gör När de pratar med mig – Det Är den Finaste Komplimang Jag Kan Få ❤

Glädjen Får Liksom plats eftersom Ilska och Ledsenhet är som Flodhästar i Vardagsrummet – De tar All plats

Därför jag delar Mina Inlägg Om mig själv – Inte för att jag ff håller på och bearbetar dem – utan för att Visa att Man Mår så Mycket Bättre När man rensar – Det mesta gammalt jag gått igenom kan jag skratta åt idag – Men jag väljer Starkt att När jag inte längre behöver
ha Människor jag inte mår bra av i min närhet – Då Tar jag bort dem – Utan att tveka

Börja Ditt Nya Liv – Reagera – Var Den/vem Du Är – så Kommer Skrattet Till Dig oxå 🙂

Kram på er alla Underbaringar och Fantastikor ❤ ❤ ❤

Här är en Bra Morgonstartare :

2 kommentarer

  1. Hej, så härligt att läsa, jag känner igen mig i det. Jag har haft fibromyalgi (skriver har haft) jag var i ett destruktivt förhållande, skilde mig och började med Qigong det var ingen enkel process som startade men jag blev av med min värk och gick ner en hel del i vikt idag har jag knappt någon känning av fibromyalgi, och som du skriver så är mina känslor idag 100% äkta, jag kan inte ha på mig någon ”mask” längre och dölja vad jag känner på gott och ont. Men känner att jag är mer ärlig mer jag och det är jag tacksam över, har nu tränat qigong sedan-98, och tycker att det är helt fantastiskt . Allt gott och ha en fortsatt fin dag💕

    Gillad av 1 person

  2. Jag håller med dig och låter också mig själv leva ut alla mina känslor. Skrattar högt och kan bli fly förbannad. Jag har inte ens en aning om hur man gör för att stuva undan delar av känsloregistret, och vill inte lära mig heller😄

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s