Eliminera Stress -Oro -Hur gör jag ?

Vår Definitivt Farligaste Energi Är Stress och Oro – Den Gnager sönder oss inifrån
och skapar Utbrändhet eller andra sjukdomar om den konstant Är pågående
Det Måste inte vara att man har ett stressigt Jobb
Det Kan vara en Dålig Relation
Det kan Vara Konfliktsituationer eller Utanförskap
Att Bli Bortvald
Dålig Ekonomi
Arbetslöshet
Ensamhet
Smärtor
och så mycket mera …
som Gör våra system stressade  . . . .
Genom Livet har jag betat av så Mycket jag kan , men det är ett konstant arbete även det , för det kommer ju konstant in Nya saker att lösa hela tiden , det gäller
att Vara uppmärksam på Vad Som Startar Stress eller Oro i Systemet
Och att Medvetet , Förändra det man kan om så i små steg, men alltid så fort man kan .

Ibland har jag fått hitta Tillfälliga lösningar
Ibland har jag gjort sådant som Inte alls Är min grej
Ibland har Jag avstått eller Gjort Ända på situationer/relationer  jag inte Mår bra av
Många gånger har jag tagit Risker – för att jag Måste
Tagit Utmaningar som jag Inte trodde skulle Gå- men Utmaningen förde Mig Någon annanstans – som la en Ny Oftast Bättre Väg
Och Alltid När jag Totalt slängt Mig Ut i Ingenting – I Full Tillit , har det verkligen gjort en Livsförändring som varit Bra – Som att den där Känslan att – Ja det kan inte Bli sämre , men jag vill inte ha det sämre jag vill ha det bättre ❤

Så Har jag hanterat Mig – Det kanske inte Är Rätt För Dig – Men Fundera på Hur Du kan Förändra Dig och Ditt Liv För att hamna i Lugn och Harmoni
Den Möjligheten har Alla ❤

Det är oftast När vi Blundar och bara kör på iallafall som Kraschen kommer där till slut ,mer eller mindre – Ibland kommer en liten krasch som vi snabbt hämtar oss ifrån – men gör vi inget åt vår situation eller orsaken , blir nästa krasch av större format osv .

Daglig Stress …..
Jag har Blivit med Åren Väldigt uppmärksam på Vad som Stressar Mig och Försöker Nypa det så fort det uppstår – Att Börja dagen med stress tenderar alltid att Dagen fortsätter på det viset och det är ju inte bra – det förtär dubbelt så mycket energi än vad Vi egentligen Har. Och Vi slits Inifrån.

Nu har ju jag ett liv som Är Lätt att Kontrollera då jag jobbar uteslutande hemifrån , Men…den har ju alla möjlighet att ha – om man bestämmer sig 😉
Är uppmärksam på att hitta lösningar – Inte kunde jag se att jag skulle kunna göra det ett antal år tillbaka i tiden – men till slut var det tvunget och då löste det sig till det bättre ganska snabbt – Se Lösning istället för omöjlighet ❤

Helt klart klarar vi stress sämre ju äldre Vi blir – Upp Till 40-45 var det mera som en utmaning – att Vinna Över den – att Visa Att man Kunde prestera …oftast mer än alla andra – Som en maskin på alla Plan – men det har ju oxå haft sitt pris 😉
Då Var jag Högpresterande i Stress – Så jag förbrukade säkerligen  Inga 100 % utan snarare 200 😉

Jag har fått ändra på det ganska radikalt – och tänka allt måste inte hända inom 8 timmar – jag har ju minst 16 vakna timmar på dygnet – så jag Kan göra allt i Min takt och Går inte det – Så Är det oki – Ingenting springer iväg av det jag inte hunnit att Göra – Utan jag få ta ikapp det en dag jag Har mera Ork och energi – Skönt att ha acceptansen Över Att Jag Inte Kan prestera som jag gjort tidigare i Livet – = Minskad Stress
Och jag behöver inte hellre Ha Allt Perfekt 😉

Ta en Titt på Vad du kan lösa – små saker i taget – ger Belöningar
då är de stora Förändringarna Lättare att Göra ❤

Kram på Er ❤

2 kommentarer

 1. Så klokt att du känner av när det inte är bra.
  Det gör vi nog, alla. Men dom flesta av oss är för fega för att ta det stora Hoppet ut i det okända.
  Jag har gjort det två gånger. Först vid skilsmässa för 12 år sen. Jätteotäckt.. men sååå bra det blev!
  Andra gången när jag slutade på min trygga anställning för ett helt nytt jobb. Och det blev riktigt bra. Som du säger.. vi ska alltid gör det med tillit.
  Tack sittdyna delarnas dig💚💚

  Gillad av 1 person

  1. Det är bra att kunna känna av sin stress och det håller jag fortfarande på för en kan ju inte påverka skulle vilja jobba hemifrån men det är svårt när jag ingen dator har

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s