Vikten av Att Uttrycka det man Känner….

Igår Skrev jag ett Inlägg om Stress – En Av de största orsakerna Till Stress Är När Vi Inte Uttrycker oss Fullt ut – Vad/Hur/ Vi Känner oss i olika situationer .

Det kan vara på Arbetslatser , för man är rädd att förlora sitt Jobb
Det kan vara i Sociala sammanhang för att Man Är rädd för att Förlora ”sin krets”
Det kan vara i Familjer – där Lugnet ska bevaras till varje pris
Ja i Hela släkter – där ”rebeller ” Är dem som Stör fast de säger ”sanningen ” Iallafall Hur de ser på den .

Känslan av Ett Utanförskap som Ändå inte tillåts att Uttryckas

Det Blir bara Knepiga Energier av sånt Här

Jag Ses som en Oberäknelig Person – för rätt vad det Är – Tar jag Bladet från Munnen för jag känner att Ventilen Måste Pysa – För min egen skull
Jag Är givetvis som alla andra orolig för vad det får för konsekvenser , men det Måste ändå ut – Min Känsla

Min Generation – + 50 ( Säkert även generationerna efter oss oxå ) Har lite det i baget med oss att Vi ska vara till lags , särskilt Vi Kvinnor .
Att Inte Göra en situation ”Obekväm” eller få Någon annan att Känna sig Obekväm
Vilket resulterar i En Stress i systemet och Vi går och Bär allt Själva , medans de man ”skonar” Lever Vidare från allt Utan att få Kännas Vid Handlingar som varit Riktigt Dåliga – dvs Den som Utsatts Får Bära Hela situationen på Sina Axlar och den andra lever Obekymrat på i Förvissning om att ”Det Är Begravt”

Dessa Lass Kräver sitt Pris för dem som Bär dem

Jag Vet med all säkerhet att Många inkl mig själv Går med sånt som en ständigt Gnagande energi ,Som blir mer och mer viktig att uttrycka

Varför ska Man skydda Andra ?
Och sedan När vi tar bladet från Munnen – Är vi ” Besvärliga ”

Just för att Helt plötsligt spricker Mångas ”Image” av att vara hyvens Människor

Nej – Jag Vill Inte vara ”Till lags ” något mera på bekostnad av Hur Jag Mår – Ingen annan Bryr sig om det , då behöver jag Bry Mig Om Mig Själv 😉

Puss och kram på er ❤

be-511555_1280
.

4 kommentarer

  1. Jag vill uttrycka så mycket, men håller tillbaka för att inte såra, röra upp, men det drabbar mig fysiskt, trötthet, inre stress och feber, jag lyssnar till kroppen och vilar, har bestämt att säga ifrån och tänkt ut när.. 🙏🏻🦄

    Gillad av 1 person

  2. Efter att tagit mig ur ett destruktivt förhållande där jag blev utsatt för psykisk och fysisk misshandel så har jag kämpat hårt för att bli den starka människa igen som jag har varit hela mitt liv. Han lyckades inte knäcka mig psykiskt och då kom det fysiska våldet, men fanskapet lyckades inte ens döda mig! Jag har varit kliniskt dödsförklarad tre gånger men lever fortfarande 🙂 Det tog mig 7 år att bygga upp ett tryggt liv igen, efter det så är jag alltid mig själv, säger vad jag tycker och står för det. Vill inte människor runt mig respektera mig för den jag är så kan dom dra! Idag har jag bara människor runt mig som är bra, som förstår hur man är en bra människa. Jag känner direkt om det kommer negativa energier runt mig och sätter ner foten direkt, jag är idag stolt över och älskar mig själv. Det gör också att jag fullt ut kan finnas för dom jag älskar ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s