HEALING

Ja Mycket kan skrivas om Healing – på alla Möjliga avancerade sätt – Fast Jag Vill Ändå Hålla det så Enkelt som det Faktiskt Är
Vi Människor tenderar att krångla till bara för att Vi Tror att Vi Är mer trovärdiga när vi gör det – fast snarare ju mer Vi trasslar till de , ju svårare är det att ta Till sig för de som Nyss öppnat ögonen för Healingen .

Det Finns inget Behov av Krångel alls 😉 Healing är rätt och slätt vara i sin allra bästa sinnestämning – att Tro på Kraften – Att Villkorslöst bara be om sitt allra bästa – vi behöver inte ens vara specifika i Våra Böner utan bara Be Om Hjälp – från den Högre makt som Du tror på – Vill tillägga att Healing Är inte Religionsbunden – för säkerhets skull 😉 då många bara tror sig veta att det Är ”deras gud” som kan göra att de får till sig Healing – dessa Får jag nog Göra Lite Besvikna med att säga – oavsett Religion – Så Kommer Allt från Samma Källa ❤

Min gamla Tavla som jag Fick för många år sedan Målad av Jeanette Zetterlund -Zaria – illustrerar detta Så Bra – Den sitter alltid där i mitt synfält När jag jobbar- och har Gjort i Många År – precis som med Cirkeln Är den alltid en påminnelse om den Raka Kontakten
Inga Gudar , inga Religioner , Inget vad Människor ”hittat på ”
Utan Förhållandet i Det Enkla Rena Raka och Utan Krusiduller – Fungerar utan undantag Bäst ❤

img_1972
Alla Trosuppfattningar Är från Samma Källa – Vi Tror på det Goda – Vi strävar efter (de flesta av oss) Att förhålla oss till världen genom det Universella Hjärtat ❤ Målning Av Jeanette Zetterlund R.I.P

Det Finns Hundratals Olika Healingutbildningar – alla Är säkert bra – på sitt sätt
Fast – oavsett alla Symboler och Tekniker – Är det Ändå Ditt Inre Ljus och förmågan att Villkorslöst ge Dig Hän som Gör den stora skillnaden – Att Jämföra alla dessa är som att – tycka olika färger är snyggare Än andra
Vitt Ljus Innehåller alla färger – tänk på det 😉
Ju Enklare ”en metod”  Är Ju mer Kraft kan du lägga på Upplevelsen

Men på olika sätt tar alla dessa Tekniker – Healingens Kärna ur sitt sammanhang – Och Blir till en Himla massa Teorier  , som Lägger större Vikt vid Hur Man Utför Healingen Än om Att Befinna sig i Själva Energin

Så Om Ni eller Andra Undrar Varför jag Är så enkel i mitt Utförande så beror det Endast på Att Jag Inte Behöver Något annat Än Mig Själv och Min starka Tro
På Det Där Villkorslösa Hjärtat där i mitten av alla Religioner Tekniker och av Mänskliga Hjärnor skapade Konstigheter 😉

Svårare än så Är det inte ….

Vad däremot kan Behövas för en Nybörjare är att Få de där första Kunskaperna till Hur det fungerar och Lära sig Lite Teknik för att Öppna dörren Till detta fantastiska Vi alla har Tillgång Till – Tycker jag Är bra !- men – Sök det enkla ❤

1 kommentar

  1. Hej, så sant, det ska vara enkelt och prestigelöst, healing är så naturligt, det är bara att se på små barn och våra djur som ger kärlek villkorslöst och från hjärtat, och de har tillit vilket vi vuxna kanske inte alltid har. Jag pratade med min qigongmästare en gång om just att ge healing och att jag blandar, te x Reiki och kristaller jag gör det jag får till mig, han svarade att känns det rätt för dig så kan det inte bli fel. En annan lite roligt minne jag har är då en äldre man var och fick healing hos mig så säger han efteråt så här: jag känner att det händer mycket men jag tror inte på det. Jag tycker det är så roligt. Känns så fint att få ge healing och det är något som vi ska göra med respekt, ödmjukhet, kärlek och tacksamhet, jag tänker ofta på att vilken gåva/ tillit de som kommer till mig har och är så tacksam över om jag kan ge något tillbaka. Kram ammi

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s