Att Lyssna Är Nyckeln till att förstå …..Att Lyssna är Möjligheten till förändring …..Därför att då Gör du ett Inre arbete – När Du konstant Pratar – Är du utanför Dig Själv …..

Det slår mig ofta med Människor att många saknar förmågan att Lyssna – Särskilt att lyssna till det de Inte Vill Höra – och särskilt inte På Sig Själv 😉 Därför att man har ett svar/önskan om vad  man Vill ha Uppfyllt – Ingenting kommer på Djupet att fungera …på så sätt …

Jag själv har Långa perioder jag inte har behov av att prata – särskilt inte i Jobbiga perioder – Då Vänder jag mig Inåt – eftersom jag vet att svaren jag har där inne är det Bästa för Mig – detta Är dock en förmåga man behöver Träna upp , ofta kommer det ur situationer där Vi Inte Känner oss Stöttade eller Förstådda , vi blir liksom Tvingade Inåt

Detta är jag In facto Väldigt tacksam över 😉
Jag är tacksam Över att jag Inte fått stöd när jag behövt
Jag är tacksam över att att inte alltid blivit Förstådd
Låter helt knäppt ? Visst gör det 😉
Men – jag har fått ha full Tillit Till Mig Själv – Utan Inblandning
Jag har tagit in Mina Problem ( Pro- Före / Blem – Lösning )
Sakta men säkert har det landat i Mig och jag – Söker alltid Lösning , istället för att Tycka synd om Mig själv eller att andra ska Göra detsamma – Det Löser Ingenting ❤

Jag behåller helt enkelt Min Kraft – istället för att prata älta – och ge ut allt jag har kvar
Så lägger jag Kraften på Att Lösa det – Inom Mig

Jag Låter helt Enkelt De 7 Riktningarna Jobba med det 😉

Luft – Tanke /Analys
Eld – Jag Gör
Vatten – Jag Känner
Jord – Jag manifesterar
Fader Himmel- Jag Tror
Moder Jord – Jag Är
Mitten av Världen – Jag – I min Fulla Kraft

Detta Är så Enkelt att det nästan Är Larvigt 😉
och Då vi Människor gärna söker det komplicerade , märkvärdiga . sensationella , Missar Vi det Vi konstant Har Omkring oss ❤

bright bulb close up electricity
Behåll Ditt Ljus – Behåll Din Kraft 

 

1 kommentar

  1. Så träffsäkert. Innan jag träffade dej, använde jag mig av min inre styrka. Har aldrig tyckt synd om mej själv eller sett mej som offer. Men din utbildning har gett det större mening, med hjälp av de sju riktningarna. Bless you. ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s