Tro- Kärlek- Kraften av Alla Tillsammans Här och NU – Kindness

Jag är In i Själen Lycklig vid denna tidpunkt att Jag har Min Ickereligiösa Tro – Det jag tror på Är Kärlek – Och för er då som bara förknippar den med Kärleken mellan man och Kvinna eller endast Kärlek mellan två människor -må jag göra er besvikna 😉 det finns något Mycket större än så , och jag är Så Tacksam över att förstå detta , att få uppleva detta och att Ha kraft nog även om Livet far fram tufft med mig att Ödsla utav detta – till vem som än Behöver och Har förmågan att ta emot den – Jag har alltid varit en Giver – I Första hand . . . .

För att jag har Modet att vara det och förmågan att vara det därför att jag är bara en kanal eller verktyg eller vad man nu ska kalla det 😉 Det Tar inte på mig ….

Alla dessa År Av Träning i Mindfulness- Meditation – Yoga och att att Trivas Med Mig Själv
Är den Ultimata Gåvan Just Nu
Det Är Inte ett minsta problem för mig vare sig med karantän eller Isolation – Jag Är Van 😉 Jag Finner en Frid i det ….
När jag Tänker på Vad Vi Behöver Mest av just nu :

img_8962

Så Är det detta  . . . . . det Finaste Jag Vet  . . .
Vi Behöver Se Varandra , Vi Behöver Visa Omtanke , Vi Behöver Förstå, Vi Behöver I det stora och det lilla Hjälpa varandra ❤

Men….

Inte en massa konspirationsteorier med lösa antagningar om både det ena och det andra
Nätet Flödar Över av dessa Självutnämda Experter Nu mer än någonsin
Högtflygande Teorier Som Låter Som sanningar , men inte Är det 😦
Ju Högre och Flummigare de Skränar , ju flera Lyssnar :O
Och Hur Lätt dessa i de tider Vi har nu Får en Kör av Hänförda Människor omkring Sig
Det Är planer hit och dit och man Undrar på Riktigt Hur kan så många svälja detta utan att ta en extra funderare ?
Nåja – Min Telefon Fungerar och kommer att göra 😉

Detta har pågått Långt innan Coronakrisen – I form av allt Möjligt
Hur Mycket Som utlovats till Fanatiska Följare , men aldrig Hänt …sedan 80 talet har detta kommit i vågor – Dragit tusentals kronor från människor i form av meditationskassetter och allt möjligt , för det Är Enda sättet att få Följa med ?
och när det aldrig händer kommer en massa bortförklaringar , om och om igen …
Det fanns en Populär Annons på 90 talet i Tidningen Alpha Omega som alltid Prydde dess baksida – De Arkturianska LjuskroppsMeditationerna för uppstigning och att Bli En LjusKropp – och Du kunde för en billig penning (6000 tror jag)
få 6 kassettband Vilket skulle Göra Dig ”klar” – Alltså …. :O
De Bara ”försvann” när de Mjölkat Alla – då och då har jag dristat mig med att Fråga de jag vet var helt fanatiska i detta – Men Du Hur Gick det ? Får sällan mer svar än en axelryckning …

Nyandlighetens Jehovas …

Så Snälla Söta Rara Människor – låt er inte Ledas in i Sånt Här
Var Källkritisk

Jodå Jag har haft det inpå mig i många År , jag har sett , jag har förstått och jag Vet

I Sanning Skrämmande ….

När det Enda Vi Behöver Är

img_8963

Håll Fötterna på Mamma Jord – och som sagt – Kindness Är Aldrig Överskattat ❤

img_8961

 

3 kommentarer

  1. TACK, med STÖRSTA VÄRME från mitt ❤️Jag hittar inga ord, för att beskriva hur lycklig jag blir, att läsa! Det är exakt vad jag känner/känt extra mycket flera veckor. Så skönt att nu veta, att min uppfattning, kunskap och sanna intuition leder mig. Styrka, som finns i själens djup och i mitt ❤️Kristina Du är en verklig vän på livsvägen! De erfarenheter jag tror vi båda bär, om än med olikheter, är många. MODER Jord med alla sina element, där SKÖNHET och KÄRLEK råder, och vi får bo i TRYGGHET!

    Gillad av 1 person

  2. Jag håller med dig, det viktigaste av allt är kärleken. Kärleken till allt och alla och snällhet. Jag är också en giver och har alltid varit, det är liksom självklart och inget jag funderar över. Precis som du så har jag inga problem med att vara isolerad i detta. Det är viktigt att klara av att kunna fjärma av sig från allt runt omkring och bara vara i nuet och gå in i sig själv. Tänk så mycket bättre vår värld skulle vara om alla förstog och insåg det. Jag anser att det kommer så mycket gott ur detta som händer nu, framför allt för Moder jord. Det är också nyttigt för oss att behöva befinna oss i det tillstånd som är nu, utan stress, utan att leva i framtiden. För en gång skull så sitter vi alla i samma båt, ingen är oberörd. Det spelar ingen roll om du är rik eller fattig, vilket ursprung eller vilken hudfärg vi har, om vi har bra lön och utbildning eller inte, och inte hjälper det att luta sig mot att anse sig vara religiös och tro att man ska klara sig. Nej detta berör som sagt varenda en av oss på vår jord och mitt hopp är att vi ska vara många som kommer ur det här mycket klokare, att vi verkligen lär oss att vara rädda om varandra och om Moder jord!! Kärlek och kram ❤❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s